Η συλλογή Spartan μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με τα νέα multisport ρολόγια Suunto Spartan Sport. Με έγχρωμη οθόνη αφής και εφοδιασμένα με τον οπτικό παλμογράφο της Valencell καταμετρούν με ακρίβεια καρδιακούς παλμούς, θερμίδες, κορυφαία επίδραση της προπόνησης και χρόνο ανάκαμψης.

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νέας αυτής συλλογής αποτελεί η εξαιρετικά βολική μέτρηση της καρδιακής συχνότητας απευθείας από τον καρπό δίνοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το ρολόι χωρίς τον αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Η αμερικάνικη Valencell, αποτελεί πρωτοπόρο στους  wearable αισθητήρες βιομετρικών αισθητήρων ακριβείας ενώ κατέχει πατέντα στην τεχνολογία Perform Tek, την καλύτερη αυτή τη στιγμή τεχνολογία για τους αισθητήρες ακριβείας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και στα Suunto Spartan Sport Wrist HR.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Valencell, πρωτοπόρο στον τομέα των wearable βιομετρικών αισθητήρων, που θα μας επιτρέψει να λανσάρουμε στην αγορά την επόμενη γενιά των ρολογιών Spartan GPS, με παλμογράφο ακριβείας στον καρπό» λέει ο Sami Arhomaa, Διευθυντής του Τμήματος Performance Business της Suunto. «Η τεχνολογία PerformTek της Valencell είναι ο χρυσός κανόνας στην βιομετρική ακρίβεια των wearables. Ξέρουμε ότι επιλέγοντας τη Valencell μπορούμε να είμαστε σίγουροι πώς το προϊόν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών και θα τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.»

 Suunto Spartan Sport Wrist HR

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς:

-Αδιαβροχοποίηση έως 100m

-Θερμοκρασίες λειτουργίας: -20° C to +60° C

-Αυτονομία: έως 12h με καλή ακρίβεια GPS (λήψη ανά 1 sec) / 10 ημέρες σε mode ρολογιού

-Έγχρωμη οθόνη αφής 320×300 pixels με φωτισμό LED

-GPS/GLONASS δέκτης με δυνατότητες πλοήγησης

-Αποθήκευση σημείων: έως 250

-Μαγνητική πυξίδα 3 αξόνων

-Υπολογισμός θερμίδων και Peak Training Effect*

-Suunto FusedSpeed™ για ακρίβεια στον προσδιορισμό του ρυθμού

-Υποστήριξη για πάνω από 80 αθλήματα

-Τριαθλητικό προφίλ

-Συμβατότητα με το Stryd running power sensor

-Συμβατότητα με το Suunto Bike Sensor καθώς και με BLE power meters

Ταυτόχρονα, στις περιπτώσεις που το ρολόι θα χρειαστεί να φορεθεί πάνω από κάποια στολή, όπως στο κολύμπι, τα νέα Suunto Spartan είναι συμβατά με Bluetooth Smart αισθητήρες καρδιακού παλμού. Παράλληλα η SUUNTO θα αναβαθμίσει το λογισμικό σε όλα τα ρολόγια Spartan, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν λειτουργίες interval training & altitude profile navigation.

Τα νέα αθλητικά ρολόγια Suunto Spartan Sport Wrist HR αναμένονται στην Ελλάδα το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου ενώ μπορείτε να τα προ-παραγγείλετε καλώντας στο 2310-770780.