Ο οίκος Cerruti 1881 είναι ένας γαλλικός οίκος μόδας με ιταλικές ρίζες, που εστιάζει στην ανδρική ένδυση χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, σχολαστική δεξιοτεχνία και έξυπνο σχεδιασμό. Εκτός όμως από την ένδυση, ο οίκος εντείνει την παραγωγική του δραστηριότητα και σε ρολόγια, τσάντες, γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ. Η εξαιρετική συλλογή αξεσουάρ Cerruti 1881 περιλαμβάνει κομψά και οικονομικά στυλό, μπρελόκ, σημειωματάρια και ντοσιέ.

Οι  λάτρεις της παραδοσιακής γραφής μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη συλλογή από στυλό ballpoint ή κλασσικές πένες, από ορείχαλκο, σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων. Κλασσικό ασημί χρώμα, επιβλητικό μαύρο, κομψό ροζ χρυσό και εντυπωσιακό εφέ από μάρμαρο είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε σε στυλό και πένες του οίκου Cerruti 1881. Είναι το απόλυτο δώρο για αυτούς που απολαμβάνουν την γραφή, έχοντας την ως χόμπι ή ως μέρος της εργασίας τους.

NSH4845_stylo-cerruti-conquest-black-inkNSH8765A_stylo-cerruti-madison-black-rose-gold-black-ink_deyteri

NSP6655_stylo-cerruti-fairfax-grey-marble-effect-black-ink-NSN8744A_stylo-cerruti-hamilton-ballpoint-gunmetal-silver-bue-ink

Μια κομψή και παράλληλα στιλιστική επιλογή είναι τα ντοσιέ και τα σημειωματάρια, τα οποία συνδυάζουν υψηλής ποιότητας υλικά και αυστηρό σχεδιασμό. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικά δώρα αλλά και για προσωπική χρήση, καθώς προσδίδουν κύρος και λειτουργικότητα παράλληλα, αφού ο κάτοχος τους μπορει να παραμείνει οργανωμένος με τον πιο κομψό τρόπο.

NTM711A_ntosie-A5-cerruti-hamilton-black-kontiniNDF221_anoixto

NTM711A_ntosie-A5-cerruti-hamilton-black-anoixtoNDM811A_ntosie-A5-cerruti-spring-black-anoixto

Τα μπρελόκ του οίκου Cerruti 1881, εκτός από λειτουργικά είναι και εξαιρετικά κομψά. Συνδυάζοντας υλικά όπως ορείχαλκο και δέρμα, προσδίδουν μια κομψή πινελιά στην καθημερινότητα. Είναι το κατάλληλο δώρο στον συνάδελφο ή τον φίλο σας αλλά ακόμη και για στον εαυτό σας ώστε να μην χάσετε ξανά τα κλειδιά σας!

NAK611_mprelok-cerruti-holt-silver-black-leather-NAK711A_mprelok-cerruti-hamilton-gunmetal-black-leather-

Τα αξεσουάρ του οίκου Cerruti είναι κομψά και οικονομικά, κατάλληλα για δώρα αλλά και για προσωπική χρήση. Ανακαλύψτε τα στο haritidis.gr και αποκτήστε τα με δωρεάν μεταφορικά σε ολόκληρη την Ελλάδα.