Πως ξεκίνησαν όλα;

Η ιστορία της Calvin Klein ξεκίνησε το 1968 από τον ομώνυμο ιδρυτή της. Ο Calvin με 10.000$ που του δάνεισε ο παιδικός του φίλος Barry Schwartz, άνοιξε ένα κατάστημα με παλτά. Τελικά κατάφερε να δημιουργήσει μία εταιρεία που σύντομα έγινε μια παγκοσμίου φήμης μάρκα μόδας. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970-1980, η μάρκα επέκτεινε τη γκάμα της λανσάροντας καλλυντικά, εσώρουχα και τζιν.

Ρολόγια Calvin Klein

Το 1997 η εταιρεία επεκτάθηκε και στον κόσμο των ρολογιών, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρολογιών στον κόσμο, την Swatch. Η πρώτη σειρά ρολογιών που κυκλοφόρησε ήταν εξαιρετικά δημοφιλής με ένα καθαρό και μοντέρνο στυλ που λάνσαρε την ιδέα του ρολογιού ως αξεσουάρ μόδα.

Τα ρολόγια Calvin Klein έχτισαν γρήγορα τη φήμη ως ένα από τα πιο αξιόπιστα αξεσουάρ μόδας στην αγορά. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους διαθέτει μια ενεργητική, περιστασιακή και σέξι αισθητική, που συχνά βασίζεται σε unisex στοιχεία με καθαρές, ελκυστικές γραμμές που τα κάνουν όλο και πιο αγαπημένα.

γυναικείο ρολόι calvin klein 25200034
ανδρικό ρολόι calvin klein 25200148
ρολόι calvin klein 25200040

Σήμερα η συλλογή διαθέτει πάνω από 200 διαφορετικά ανδρικά και γυναικεία ρολόγια. Τα ρολόγια της μάρκας συνδυάζουν την τεχνογνωσία της μόδας με την τεχνογνωσία έμπειρων ωρολογοποιών που δημιουργούν μια σειρά ταυτόχρονα κομψή και λειτουργική. Η συλλογή διαθέτει ξεχωριστή σχεδιαστική αισθητική που αντικατοπτρίζει πάντα το μινιμαλιστικό ήθος της μάρκας.

Η εταιρεία έχει επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στη δημιουργία ρολογιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με κομψά σχέδια. Μινιμαλιστικά χωρίς να θυσιάζουν το στυλ ή η λειτουργία, τα ρολόγια Calvin Klein είναι επίσης εξαιρετικά προσιτά ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ρολόγια για διαφορετικές εμφανίσεις και περιστάσεις.

Κοσμήματα Calvin Klein

Το 2002, ο Calvin αποφάσισε να πουλήσει την επιχείρησή του στη Phillips Van Heusen Corp. Το 2004, η νέα εταιρεία κυκλοφορεί στην αγορά την πρώτη συλλογή κοσμημάτων. Η συλλογή ανδρικών και γυναικείων κοσμημάτων Calvin Klein έχει ως γνώμονα τον σύγχρονο πελάτη. Ο διαχρονικός σχεδιασμός τους αντικατοπτρίζει τον αισθησιασμό και την τόλμη που καθορίζουν τη μάρκα για περισσότερα από 50 χρόνια.

Τα κοσμήματα Calvin Klein αποτελούν ένα εντυπωσιακό μέρος της συλλογής αξεσουάρ του σχεδιαστή. Η συλλογή περιλαμβάνει βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια με φυσικές ρέουσες γραμμές και οργανικά σχέδια. Τα σχέδια παραμένουν πάντα πιστά στο ύφος της μάρκας που πρεσβεύει το μοντέρνο, minimal και αισθησιακό style. Η Calvin Klein διαθέτει οικονομικά, ελκυστικά και μοντέρνα κοσμήματα για λάτρεις της μόδας.

σκουλαρίκια calvin klein 35700001
δαχτυλίδι calvin klein 35000202C
ανδρικό βραχιόλι calvin klein 35000091