Τα Χριστούγεννα είναι μόλις μία ανάσα μακρυά και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο, η επιλογή του κατάλληλου δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όλοι θέλουμε το δώρο μας να είναι ξεχωριστό και να εντυπωσιάσει το άτομο που θα το παραλάβει, προσφέροντας του ένα μεγάλο χαμόγελο. Είτε πρόκειται για δώρο στη μητέρα ή τον πατέρα σας, δώρο σε μία φίλη ή έναν φίλο, είτε ακόμη και όταν το δώρο προορίζεται για κάποια/ον συνάδελφο, εμείς σας έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό με τις καλύτερες ιδέες δώρων για φέτος τα Χριστούγεννα.

ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Όταν το δώρο απευθύνεται σε γυναίκες, όπως τη μητέρα, την αδερφή, την κοπέλα ή την κολλητή σας, έχετε τις εξής επιλογές:

Κολιέ ρόδι - Γούρι 2020 LUCKY20

Κόσμημα

Αποτελεί το κατάλληλο δώρο όταν πρόκειται για κάποιο κοντινό μας πρόσωπο, καθώς δηλώνει οικειότητα και αποτελεί συνήθως προσωπική επιλογή.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό κόσμημα αλλά με νόημα, όπως το κολιέ ρόδι που θα είναι το γούρι τους για τη νέα χρονιά και θα μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, προσφέροντας τους τύχη και ευτυχία.

Οικονομική επιλογή

Ωστόσο, τα κοσμήματα δεν χρειάζεται να είναι πάντα ακριβά, μπορείτε να προσφέρετε ένα πιο απλό κόσμημα κάνοντας μία οικονομική επιλογή, η οποία θα έχει συναισθηματική αξία γιατί επιλέχθηκε από εσάς.

Δαχτυλίδι ολόβερο PDPAOLA Bird Violet AN01-136-12
Paul Hewitt Set Perfect Match Sailor Line PH-PM-1

Ρολόι

Εάν δεν προτιμάτε τα κοσμήματα, μπορείτε να επιλέξετε ένα γυναικείο ρολόι ή ένα εντυπωσιακό σετ που να περιλαμβάνει και τα δύο. Ιδιαίτερα εάν έχετε παρατηρήσει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν φοράει ήδη κάποιο ρολόι, τότε έχετε την ευκαιρία να του χαρίσετε ένα εσείς, καθώς το ρολόι πάντοτε ολοκληρώνει ένα σύνολο και προσθέτει στυλ.

Αξεσουάρ

Όταν το δώρο προορίζεται για κάποια συνάδελφο με την οποία σκοπεύετε να ανταλλάξετε δώρα στο Secret Santa που θα οργανώσετε στο γραφείο ή κάποιο άτομο που λατρεύει τη δουλειά του και θέλει να έχει τα πάντα σε πρόγραμμα, μία πολύ καλή ιδέα θα ήταν να επιλέξετε κάποιο κομψό αξεσουάρ, όπως ένα σημειωματάριο, ένα ντοσιέ ή ένα στυλό.

Ντοσιέ Α5 Hugo Boss HTM907R

ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Εάν το δώρο προορίζεται για άντρα, όπως τον πατέρα, τον αδερφό, τον σύντροφο ή τον κολλητό σας, θα πρέπει να θυμάστε ότι οι άντρες της ζωής σας αξίζουν το καλύτερο αυτά τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να επιλέξετε από τα εξής:

Τommy Hilfiger George Gift Set 2770025

Ρολόι

Ένα ρολόι αποτελεί πάντα την πιο ασφαλή και σίγουρη επιλογή. Σας διαβεβαιώνουμε πως κάθε άντρας θα εκτιμήσει ένα κομψό ρολόι, που θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, δίνοντας κύρος στις εμφανίσεις του.

Κόσμημα

Οι άντρες που προσέχουν την εμφάνιση τους, λατρεύουν να συνδυάζουν διακριτικά και κομψά κοσμήματα. Τα αντρικά κοσμήματα αποτελούν μία ευφάνταστη επιλογή όταν πρόκειται για δώρο, καθώς οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν και αγοράζουν οι ίδιοι τα κοσμήματα τους. Σίγουρα είναι κάτι που δεν θα περιμένουν από εσάς, αλλά ακριβώς για αυτό το δώρο σας θα κάνει τη διαφορά.

Βραχιόλι Anchor PHREP Lite IP Gold Black PH-PHL-L-G-B-XL
Hugo Boss Θήκη για κάρτες Powerbank Storyline Black HAB909A

Αξεσουάρ

Όταν πρόκειται για κάποιον συνάδελφο ή κάποιον που θέλει να είναι τα πάντα σε τάξη, μπορείτε να επενδύσετε σε αξεσουάρ, όπως ένα πορτοφόλι, ένα moneyclip ή ένα σακίδιο τύπου backpack.

ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Γούρι

Eάν σκοπεύετε αυτές τις γιορτινές ημέρες να μαζευτείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε κάποιο φιλικό σπίτι, μπορείτε να τους χαρίσετε ένα εντυπωσιακό γούρι για να στολίσουν το σπίτι τους και να τους φέρει τύχη και ευτυχία. Αυτού του είδους τα δώρα είναι ανεκτίμητης αξίας για τον οικοδεσπότη, εξάλλου ποιος δεν θα ήθελε να έχει στο σπίτι του ένα γούρι που θα του φέρει τύχη τη νέα χρονιά;

Γούρι από ξύλο & plexiglass GH19.4

ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Φυσικά όταν μιλάμε για Χριστούγεννα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους πρωταγωνιστές των γιορτών που είναι πάντα τα παιδιά. Ανακαλύψτε τις πιο όμορφες ιδέες και προτάσεις με Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά.

ΔΏΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν πολύ να κάνουν ένα δώρο στους αγαπημένους τους, αλλά προτιμούν να δώσουν στους ίδιους την ευκαιρία να επιλέξουν κάτι που σίγουρα θα τους αρέσει. Για τον λόγο αυτό, το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσετε στα άτομα που αγαπάτε μία κάρτα δώρου giftcard, είτε σε ηλεκτρονική μορφή παραγγέλνοντας την απευθείας μέσω του e-shop μας για χρήση σε ηλεκτρονικές αγορές, είτε σε φυσική μορφή την οποία μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα μας.

Haritidis