Οι γιορτές είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και αρχίζει σταδιακά η περισυλλογή για το:

-Τι να πάρουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα?

Η απάντηση είναι κάποιες φορές εύκολη και αβίαστη, και άλλες, μπορεί να πάρει ώρες ή και μέρες. Ένα προσωπικό δώρο είναι ταυτόχρονα ένα μήνυμα. Πόσο καλά έχετε ψυχολογήσει κάποιον? Τι λέει η επιλογή σας για εσάς? Ταυτόχρονα, έχετε να διαλέξετε μέσα από χιλιάδες επιλογές και ίσως αυτό από μόνο του, αποτελεί μία δύσκολη διαδικάσια.

Το κόσμημα Χαριτίδης σας προτείνει ξεχωριστά γυναικεία δώρα, ελπίζοντας να διαλέξετε πιο εύκολα φέτος! Εάν σας αρέσει κάποιο από τα προιόντα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο και να κάνετε την παραγγελία, είτε διαδικτυακά, είτε τηλεφωνικά. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν αυθημερόν αποστολή πανελλαδικά και δωρεάν αντικαταβολή ή εναλλακτικά πληρωμή με κάρτα.   Εάν ενδιαφέρεστε για ρολόι, στο κόσμημα Χαριτίδης μπορείτε να βρείτε απαράμιλλη ποικιλία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Facebook , τηλεφωνικά στο 2310 770780 ή με email στην διεύθυνση [email protected] και να σας βοηθήσουμε να βρείτε ενα δώρο όπως το φαντάζεστε.

Κόσμημα ή ρολόι? Δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ? Ροζ χρυσός η κίτρινος? Παρακάτω ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.26.48 PM

Χαρίστε ένα κόσμημα σε μία γυναίκα και δεν θα την απογοητεύσετε. Ποιό κόσμημα όμως θα ενθουσιάσει την γυναικά, για την οποία ψάχνετε εσείς δώρο; Αν ενδιαφέρεστε για δαχτυλίδι, σίγουρα οι επιλογές σε μέταλλα, πέτρες και κοπές είναι πολλές. Εμείς σας προτείνουμε δύο μοναδικά δαχτυλίδια.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.30.45 PM

Το πρώτο δαχτυλίδι είναι από ροζ χρυσό 14 καρατίων με ροζ χαλαζία και ζιρκόν περιμετρικά. Προτιμήστε το για μια γυναίκα που γνωρίζετε πως αγαπαεί τον ροζ χρυσό και τις παστέλ και γήινες αποχρώσεις στο ντύσιμο της. Το συγκεκριμένο κομμάτι συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια, αποτελώντας μια πιο οικονομική λύση.

Το δεύτερο δαχτυλίδι από λευκό χρυσό 18 καρατίων με σκούρο μπλε τοπάζι και διαμάντια είναι πιο ακριβό αλλά στο καταστημά μας εγγυόμαστε όχι μόνο εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Το δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι και διαμάντια είναι σίγουρα ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο. Κλασσικό αλλά ιδιαίτερο, θα αγγίξει μια γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει. Ένα κόσμημα το οποίο σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, είναι ένα υπέροχο δώρο για μια γυναίκα η οποία απολαμβάνει να κερδίζει τα βλέμματα. Σε περίπτωση που θεωρείτε το δαχτυλίδι πολύ προσωπικό δώρο, μπορείτε εναλλακτικά να προτιμήσετε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια. Καθώς διανύουμε τον Δεκέμβριο, σας παραθέτουμε τρεις προτάσεις οι οποίες σίγουρα θα φορεθούν μέσα στις γιορτές.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.29.24 PM

Τα πρώτα σκουλαρίκια δάκρυ είναι από λευκό χρυσό 14 καρατίων και έχουν πράσινο ζιρκόν κεντρικά και λευκά περιμετρικά. Αν και πολύ κλασσικά, μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε ηλικία, προσθέτωντας κομψότητα ακόμα και σε ένα εκκεντρικό look.

Τα βιδωτά σκουλαρίκια δάκρυ από ροζ χρυσό 14 καρατίων με ζιρκόν ταιριάζουν εκπληκτικά σε μία γυναίκα με ανοιχτόχρωμα μάτια. Απλώς σκεφτείτε το βλέμμα της σε παράλληλη γραμμή με το φανταστικό αυτό κόσμημα.

Απο την άλλη, τα μακριά σκουλαρίκια από χρυσό 14 καρατίων με λευκά και μαύρα ζιρκόν, θα απογειώσουν την εμφάνιση μίας γυναίκας που δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια και της αρέσουν τα επιβλητικά κομμάτια.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.28.01 PM

Το χρυσό κολιέ γρανάδα για ένα μία ευέλικτη λύση, ακόμα και άν δεν είστε σίγουροι για το στυλ της γυναίκας, καθώς είναι ένα απλό και ευκολοφόρετο κόσμημα. Σε περίπτωση που το δώρο είναι πιο προσωπικό, το κολιέ σε σχήμα καρδιάς από ροζ χρυσό και διαμάντι είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.31.08 PM

Το μαργαριταρένιο βραχιόλι είναι ένα διαχρονικό δώρο που σπάνια απογοητεύει. Εκτός απο κοσμήματα όμως, ένα ρολόι είναι σίγουρα ένα δώρο που δεν θα αφήσει μία γυναίκα αδιάφορη, ειδικά άν αυτό ταιριάζει με το προσωπικό της γούστο.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.34.49 PM

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταλλικό μπρασελέ σε κίτρινο χρυσό και ένα ρολόι σε πιο λιτές γραμμές, ίσως να σας αρέσει το πρώτο μοντέλο της Juicy Couture, ενώ το δεύτερο είναι για εσάς που ψάχνετε ένα πιο βαρύ σχέδιο με κρυστάλλους περιμετρικά.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.36.20 PM

Το τρίτο μοντέλο είναι η αγαπημένη μας πρόταση, σε ροζ χρυσό. Ένα μοντέλο που συνδυάζει την κομψότητα με την θηλυκότητα σε καντράν με κρυστάλλους και φίλντισι.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.36.40 PM

Εάν το δώρο σας απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες, τα ρολόγια της Daniel Wellington αποτελούν πολυπόθητο δώρο, το οποίο πολύ πιθανό να γίνει και post στο Instagram απο την τυχερή, καθώς η συγκεκριμένη μάρκα είναι ότι πιο hot όχι μόνο στην κατηγορία της άλλα και στις τάσεις της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας. Με την ευκαιρία, μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram ως Haritidis_Jewelry και θα χαρούμε να ακολουθήσετε τα καθημερινά μας post!

Screen Shot 2015-12-07 at 4.37.00 PM

Μια τελευταία πρόταση σε ρολόι, είναι το μοντέλο της WeWood, εάν ψάχνετε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό. Φτιαγμένο απο ξύλο, έιναι το μοναδικό μοντέλο της εταιρίας με λεπτομέρεια απο κρυστάλλους. Τέλος, το τέλειο δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Με κατανόηση στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς, το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης παρέχει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και συνεχείς εκπτώσεις. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες επιλογές με κόστος κάτω των εκατό ευρώ που όμως θα φέρουν τα μεγαλύτερα χαμόγελα, κατά το ξετύλιγμα των δώρων!

Screen Shot 2015-12-07 at 4.39.40 PM

Το κολιέ με μαργαριτάρι είναι μία οικονομική λύση εάν ψάχνετε κάτι για τον λαιμό. Η Tommy Hilfiger προσφέρει πανέμορφους προσιτόυς κρίκους με σχέδιο κόμπο, εάν ενδιαφέρεστε για σκουλαρίκια. Αν πάλι αυτό που αναζητάτε είναι ένα όμορφο άλλα όχι πολυ ακριβό δαχτυλίδι, προτείνουμε μία λύση εδώ.

Screen Shot 2015-12-07 at 4.40.32 PM

  Ότι δώρο και έαν επιλέξετε, το σημαντικό βρίσκεται στην κίνηση και στο ότι σκεφτήκατε πώς να δώσετε χαρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Παρ’όλα αυτά μπορείτε να περάσετε την σκέψη σας σε ένα σύμβολο και να δείξετε την αγάπη σας με το Tommy Hilfiger βραχίολι  με καρδιές.

Αν παρ’ όλες τις προτάσεις μας, δεν έχετε καταλήξει ακόμα, επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου θα ανακαλύψετε μία πληθώρα προιόντων και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και να βρείτε σύντομα το δώρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ακομά και αν αυτό είναι για τον εαυτό σας.