Η γιορτή του πατέρα είναι μια ημέρα, η οποία αφιερώνεται παγκοσμίως  σε όλους τους πατεράδες του κόσμου όπως ακριβώς γίνεται με τη γιορτή της μητέρας. Πρόκειται για μία γιορτή που σκοπό έχει να δείξει πώς ο ρόλος του πατέρα, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο , είναι εξίσου σημαντικός με εκείνον της μητέρας. Η καθιέρωση μιας συγκεκριμένης ημέρας για να γιορτάζεται ο πατέρας θεσπίστηκε για πρώτη φορά στην Αμερική στις αρχές του 20ο αιώνα. Το 1966 καθιερώθηκε επίσημα από τον  πρόεδρο των ΗΠΑ Lyndon Johnson και οριστικοποιήθηκε μόλις το 1972 από τον πρόεδρο Nixon. Η γιορτή του πατέρα στις περισσότερες χώρες γιορτάζεται ετησίως  την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία αυτή μπορεί να διαφέρει.Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θέλοντας να γιορτάσει μαζί σας αυτή τη ξεχωριστή ημέρα σας προτείνει κάποιες ιδανικές επιλογές δώρου για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ένα κομψό, κλασικό ρολόι  είναι μία ασφαλής επιλογή δώρου για τη γιορτή του πατέρα, η οποία ικανοποιεί απόλυτα οποιονδήποτε άνδρα. Τα ανδρικά ρολόγια που διατίθενται στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, σας επιτρέπουν να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ώστε να βρείτε αυτό που θα ταιριάξει περισσότερο, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, στην καθημερινότητα του αγαπημένου σας  προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά αλλά κυρίως οικονομικά ρολόγια με μπρασελέ ή  λουρί, αλλά και σε πιο αθλητικά ανάλογα με το στυλ και τη δραστηριότητα  αυτού που θα το προσφέρετε.

ΡΟΛΟΙ CASIO HARITIDIS.GRΡΟΛΟΙ GANT HARITIDIS.GRΡΟΛΟΙ TOMMY HILFIGER HARITIDIS.GRΡΟΛΟΙ LORUS HARITIDIS.GR

Εκτός από ένα εντυπωσιακό ρολόι, τα μανικετόκουμπα αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή  εάν ο μπαμπάς σας αγαπάει το casual κομψό ντύσιμο. Σε αυτή την περίπτωση ένα όμορφο μανικετόκουμπο αποτελεί μια εντυπωσιακή αλλά κυρίως οικονομική λύση για τη γιορτη του πατέρα.

ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ HARITIDIS.GR (1)ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ HARITIDIS.GR (2)ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ HARITIDIS.GRΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ TOMMY HILFIGER HARITIDIS.GR

Ένα επώνυμο δερμάτινο πορτοφόλι ή ένα ιδιαίτερο στυλό αποτελούν επίσης εξαιρετικά καλόγουστες αλλά και πρακτικές επιλογές.

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ NIXON HARITIDIS.GR (2)ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ NIXON HARITIDIS.GRΣΤΥΛΟ HARITIDIS.GR (1)ΣΤΥΛΟ HARITIDIS.GR (2)

Καθώς το συγκεκριμένο δώρο αποτελεί μια έκφραση απεριόριστης αγάπης και βαθειάς εκτίμησης για τους πατεράδες όλου του κόσμου το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές ώστε να καταλήξετε  στο ιδανικότερο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.  Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε για τη τελική σας επιλογή είναι να βάλετε το προσωπικό σας γούστο και την αγάπη σας για αυτό το τόσο συμβολικό δώρο.

Χρόνια πολλά Μπαμπά!