Τα γούρια κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην πολιτισμική ταυτότητα της χώρας μας καθώς εμφανίζονται ήδη από την αρχαιότητα και συμβολίζουν την επιδίωξη της ευτυχίας και της ευδαιμονίας. Κάθε χρόνο προς τη λήξη του έτους επιλέγουμε να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και οι ίδιοι στους εαυτούς μας ένα γούρι, το οποίο επιθυμούμε να φέρει τύχη σε εμάς και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Αυτά τα Χριστούγεννα το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σχεδίασε ένα ξεχωριστό γούρι για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρόκειται για ένα κολιέ κατασκευασμένο από χρυσό 14 καρατίων, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά από εμάς με σκοπό να σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις. Συνδυάζοντας την άψογη ποιότητα, την ευρηματική τεχνική και την υψηλή αισθητική το γούρι του 2019 σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ορμώμενοι από τις τάσεις της εποχής επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα κολιέ σε σχήμα κύκλου με δύο όψεις και ένα κρεμαστό αστέρι. Βασικό γνώρισμα του συγκεκριμένου γουριού είναι ότι δεν φέρει πουθενά χαραγμένο το έτος πράγμα που δε δεσμεύει τη χρηστικότητα του κοσμήματος αλλά αντιθέτως προορίζεται για κάθε σας εμφάνιση για πάντα.

Στη λουστρέ όψη βρίσκονται χαραγμένες τρεις βασικές λέξεις-ευχές που θέλουμε να συνοδεύουν όλες τις γυναίκες κάθε μέρα αυτής της χρονιάς αλλά και κάθε χρονιάς. Smile, Sparkle, Shine. Smile γιατί το χαμόγελο είναι αυτό που ομορφαίνει κάθε πρόσωπο και εκφράζει την διάθεση και τον χαρακτήρα μας πριν καν μιλήσουμε. Sparkle και shine γιατί είναι δύο ευχές που εκφράζουν την εσωτερική και εξωτερική λάμψη κάθε γυναίκας που την κάνει ιδιαίτερη, εντυπωσιακή και έτοιμη να δώσει λίγη από την ζωντάνια και την λάμψη της σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στην ζωή της.

gh2019 gh2019w

Στην άλλη όψη του κολιέ το φινίρισμα είναι ματ ζαγρέ και δημιουργεί μία άκρως εντυπωσιακή αντίθεση με το λουστρέ αστέρι που πέφτει πάνω στην επιφάνεια του. Ουσιαστικά το κόσμημα αυτό μπορεί να φορεθεί με 4 διαφορετικούς τρόπους αφού κάθε πλευρά μπορεί να φορεθεί με ή χωρίς το αστέρι. Εάν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε το γούρι του 2019 με μία λέξη αυτή θα ήταν σίγουρα η πολυμορφικότητα! Είτε από την λουστρέ είτε από την ματ όψη θα γίνει το αγαπημένο σας κόσμημα καθώς θα εξυπηρετεί κάθε εμφάνιση σας.

gh2019g-mat GH2019.R_matte-side-star

Ακολουθώντας τη διαχρονική μόδα του coin necklace, η οποία βασίζεται σε κοσμήματα στρόγγυλης σχεδιαστικής δομής (φυλαχτά, κωνσταντινάτα κλπ), το γούρι του 2019 μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα κολιέ επιτρέποντας τη δημιουργία fashion layering.  Το γούρι διατίθεται και στους τρεις χρωματισμούς του μετάλλου, κίτρινο, ροζ και λευκό χρυσό για να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει περισσότερο σε εσάς ή στο πρόσωπο που θέλετε να το χαρίσετε.

gh2019_layering

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξτε το πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο γούρι που θα λατρέψει και δεν θα αποχωρίζεται καμία γυναίκα λόγω της λάμψης του αλλά και επειδή φέρει χαραγμένες επάνω του τις πιο όμορφες ευχές για την κάθε μέρα της ζωής της.