Τα ρολόγια Ice Watch είναι ένα Βέλγικο brand με έτος ίδρυσης το 2007, που έχουν καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας , και να διατηρούν πάνω από 4.500 σημεία πώλησης. Καλοκαιρινά, αδιάβροχα, παιδικά, χρωματιστά και κυρίως οικονομικά, είναι τα χαρακτηριστικά, που τα κάνουν τα ρολόγια Ice Watch να ξεχωρίζουν.

Το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης διαθέτει τις 7 νέες συλλογές από τα ρολόγια Ice Watch και σας τις παρουσιάζει:

Ice Sunset | A burst of summer colour on your wrist

Η συλλογή Ice Sunset της Ice Watch δίνει μία κομψή, σικάτη και ζωντανή πινελιά στις καθημερινές και απογευματινές σας εμφανίσεις. Με τα ρολόγια της σειράς Ice Sunset, θα απολαύσετε κάθε λεπτό της μέρας, από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη ή στο νησί. Η θερμοκρασία μπορεί να ανεβαίνει, αλλά ρολόι Ice Sunset της Ice Watch την αντιμετωπίζει συνδυάζοντας την φρεσκάδα του με το καουτσούκ λουρί του, καθώς είναι αδιάβροχο και κατάλληλο για κολύμβηση.

sunset_bluesunset_black

015743_roloi-gunaikeio-ice-sunset-rainbow-silicone-strap015751_roloi-gunaikeio-ice-sunset-blue-rose-silicone-strap 

Ice Lo | Tell the time with glitter

Κάντε τον καρπό σας να λάμψει, με τα ρολόγια Ice Watch της σειράς Ice Lo και τα γκλίτερ που βρίσκονται στο καντράν του σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό άσπρο καουτσούκ λουρί του. Φρέσκα, ζωηρά και λαμπερά, τα Ice lo ρολόγια, θα προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας και θηλυκότητας σε όλες τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

ice_lo 013427

Ice Glam | Chic, elegant and feminine monochrome watches

Τα Ice Glam είναι τα μίνιμαλ ρολόγια της Ice Watch. Αυτά τα κομψά, θηλυκά και μονόχρωμα ρολόγια, με αριθμούς ή χωρίς στο καντράν τους, θα γίνουν το απαραίτητο καθημερινό αξεσουάρ σας. Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν σε κάθε περίσταση δίνοντας μια σικάτη και παράλληλα εντυπωσιακή πινελιά στις εμφανίσεις σας. Χάρη στο εύκαμπτο καουτσούκ λουρί τους, τα ρολόγια της  Ice, σας δίνουν ελευθερία και άνεση στις κινήσεις σας.

ice_glam000978_roloi-unisex-ice-glam-silicone-white-strap

ice_glam2000918_roloi-unisex-ice-glam-silicone-black-strap

Ice Steel | When elegance meets steel

Η συλλογή Ice Steel είναι η ναυαρχίδα των ρολογιών Ice, καθώς είναι αδιάβροχα, δυναμικά με κυρίαρχο το ανδρικό στοιχείο. Είναι το βασικό αξεσουάρ, που μπορεί να φορεθεί τόσο στις επαγγελματικές σας εμφανίσεις, όσο και στην καθημερινότητα σας.

Ice_steel  

015773_roloi-antriko-ice-steel-black-silicone-strap015769_roloi-antriko-ice-steel-black-silicone-strap

Ice Ola Kids | Fun Touch to your child’s wrist

Ανακαλύψτε την σειρά Ola Kids της Ice Watch και ενθουσιαστείτε με την μοντέρνα διάθεση που δίνουν στις εμφανίσεις των παιδιών σας ή των μικρών σας φίλων. Αδιάβροχα και ιδανικά για το καλοκαίρι. 

015348_roloi-paidiko-ice-ola-kids-cotton-white-silicone-strap015349_roloi-paidiko-ice-ola-kids-candy-white-silicone-strap

014432_roloi-paidiko-ice-ola-kids-mermaid-purple-silicone-strap 014429_roloi-paidiko-ice-ola-kids-circus-red-silicone-strap

Ice Mini | Colourful & playful 

Αδιάβροχα και παιχνιδιάρικα, τα ρολόγια της σειράς Ice Mini, με τους μεγάλους πολύχρωμους αριθμούς στο μικρό λευκό καντράν τους  κάνουν την διαδικασία εκμάθησης της ώρας, παιχνίδι για τα παιδιά σας, που θα τα λατρέψουν.

012732_roloi-paidiko-ice-mini-Turquoise-polyamide000745_roloi-paidiko-ice-mini-blue-polyamide

012788_roloi-paidiko-ice-mini-Purple-polyamide000746_roloi-paidiko-ice-mini-green-polyamide

Ανακαλύψτε τα ρολόγια Ice Watch στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, με μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας .