Φέτος το Πάσχα εσείς μένετε σπίτι και εμείς φροντίζουμε να φτάσουν εγκαίρως τα δώρα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Πάσχα αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης και ιδιαίτερα στη χώρα μας γιορτάζεται με μεγάλη κατάνυξη και με διαφορετικά έθιμα από τόπο σε τόπο. Ωστόσο, φέτος, το Πάσχα θα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα. Αυτές τις γιορτές θα πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι μας και μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να προφυλαχτούμε από αυτή. Μπορεί ο κορωνοϊός να μας κρατάει μακριά από τους αγαπημένους μας, ωστόσο τίποτα δε μας σταματά να στείλουμε την αγάπη μας και να διατηρήσουμε τα καθιερωμένα έθιμα μας. Σίγουρα πρωταγωνιστές στις γιορτές του Πάσχα είναι τα παιδιά που περιμένουν τα δώρα των νονών τους, αλλά και οι μεγαλύτεροι, καθώς τις μέρες αυτές οι ονομαστικές εορτές είναι πολλές. Σίγουρα φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να εκφράσουμε με την προσφορά δώρου, έστω και από μακριά, την αγάπη μας.

Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, με άμεση αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή στο εξωτερικό. Τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής, οι παραγγελίες αποστέλλονται στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ασφάλεια και σε συσκευασία δώρου. Παρακάτω θα βρείτε τον απόλυτο οδηγό, με τις καλύτερες ιδέες δώρων για να χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους αυτό το Πάσχα.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Φυσικά τα παιδιά πρωταγωνιστούν αυτές τις γιορτές καθώς, ως είθισται, το Πάσχα τα μικρότερα μέλη της οικογένειας λαμβάνουν δώρα τόσο από τους νονούς, όσο και από τους γονείς τους. Αυτές τις γιορτές όμως υπάρχει ένας λόγος παραπάνω, καθώς η υπομονετική παραμονή τους μέσα στο σπίτι ίσως να επιβάλει μια κίνηση επιβράβευσης, ένα δώρο. Ένα παιδικό κόσμημα αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολύ όμορφη επιλογή, την οποία θα κρατήσει για πάντα στη συλλογή του. Παράλληλα, ένα παιδικό ρολόι αποτελεί μια ιδιαίτερα χρηστική επιλογή που θα κάνει το χρόνο του να περνάει ακόμα πιο όμορφα.

Σκουλαρίκια Cupcake PJ19773
Παιδικό ρολόι Hello Kitty σε διάφορα χρώματα. (Κίτρινο, Μπλε, Γαλάζιο, Πράσινο, Πορτοκαλί, Κεραμιδί) hello-kitty-7161
Garmin Vivofit Junior 2 Marvel Spiderman Black 010-01909-17
Βραχιόλι παιδικό Mickey Mouse KS19944

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Οι μικροί μας φίλοι όμως μπορεί να μην είναι ακόμα τόσο μικροί. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλές ιδέες για δώρα για τα παιδιά ή τα βαφτιστήρια σας, σε όποια ηλικία και αν είναι. Σίγουρα μια κοπέλα θα ενθουσιαζόταν με ένα must have, trendy κόσμημα, ή με ένα ρολόι που αποτελεί την απόλυτη τάση. Από την άλλη πλευρά, τα αγόρια σε οποιαδήποτε ηλικία θα εντυπωσιάζονταν με ένα μοντέρνο βραχιόλι από δέρμα ή ατσάλι, πόσο μάλλον με ένα ψηφιακό ρολόι.

Γυναικείο Βραχιόλι PDPAOLA Promise Gold PU01-034-U
Ρολόι Olivia Burton 3D Daisy Rose Gold Bracelet OB16FS102
Ρολόι Casio G-Shock G-Specials Collection DW-5600BB-1ER
Ανδρικό Βραχιόλι Tommy Hilfiger 2790081

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Σίγουρα αυτή την περίοδο θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας με κάθε εφικτό τρόπο, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο. Επιπλέον, οι ονομαστικές γιορτές είναι πάρα πολλές αυτές τις ημέρες και ίσως να ψάχνουμε έναν τρόπο για να στείλουμε έμπρακτα την αγάπη μας. Ένα κόσμημα ή ένα ρολόι αποτελούν πάντοτε ασφαλείς επιλογές και κυρίως αγαπημένες από όλες τις γυναίκες!

Κολιέ Μονόγραμμα PDPAOLA I am CO01-096-U
Σκουλαρίκια κρίκοι HP002.3
Γυναικείο Ρολόι Rosefield The Boxy Rose Gold / Pink QOPRG-Q026
Ρολόι Γυναικείο Jcou Queens Mini Two Tone JU17031-4

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Εάν το δώρο που θέλετε να κάνετε προορίζεται για άντρα, τότε σας προτείνουμε να τον ενθουσιάσετε με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, με ένα ρολόι ή ακόμα και με ένα κόσμημα. Σίγουρα το ρολόι αποτελεί μια all time, ασφαλή επιλογή που προσθέτει στυλ σε κάθε άντρα. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια έντονη τάση στο ανδρικό κόσμημα που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις επιλογές τους. Σίγουρα όμως και ένα αξεσουάρ θα τον ενθουσίαζε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η επιλογή στα χέρια σας λοιπόν!

Ανδρικό Ρολόι MVMT Field Range Beige / Black 28000017
Ανδρικό Κολιέ Rosso Amante UCN096ER
Hugo Boss Θήκη για κάρτες Powerbank Storyline Black HAB909A
Money Clip Rosso Amante UFS024OR

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

Gift Card - Κάρτα Δώρου Haritidis

Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση να βρούμε το κατάλληλο δώρο ή εν τέλει, μπορεί να θέλουμε να δώσουμε στους αγαπημένους μας την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι το δώρο που επιθυμούν, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Για τον λόγο αυτό, το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσετε στους αγαπημένους σας μία κάρτα δώρου giftcard, σε ηλεκτρονική μορφή, την οποία μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε απευθείας μέσω του e-shop μας για χρήση σε ηλεκτρονικές αγορές.

Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε σίγουρα για πάντα, γιατί σίγουρα θα διαφέρει πολύ από όσα έχουμε ζήσει. Πάντα όμως υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε κάποια από τα έθιμα μας, έστω και από μακριά. Μένουμε σπίτι και στέλνουμε την αγάπη μας με ένα κλικ!