Τα JCou ρολόγια έχοντας παρουσιάσει ήδη στην ελληνική αγορά ρολογιών τη νέα τους ανανεωμένη συλλογή, καλωσορίζουν την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 με ακόμα δύο νέες σειρές , οι οποίες υπόσχονται να εντυπωσιάσουν όλες τις γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα.

Η εταιρεία JCou με γνώμονα την καλαισθησία, την εγγυημένη ποιότητα και κυρίως την προσιτή τιμή δημιούργησε την σειρά Luna. Η σειρά Luna αποτελούμενη από επτά διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς , με φίλντισι ή απλό καντράν και με μπρασελέ τύπου mesh, που αποτελεί πλέον τάση ευρύτερα στο χώρο των ρολογιών, εγγυάται να σας εντυπωσιάσει τόσο με την αισθητική της όσο και με τη τιμή της καθώς όλα τα ρολόγια κυμαίνονται από 89 έως 129 ευρώ.

JCouLuna (4)JCouLuna (2)

JCouLuna (1)JCouLuna (3)

 Η δεύτερη σειρά με την οποία υποδέχεται η εταιρεία την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 ονομάζεται Emerald. Η σειρά Emerald αποτελείται από πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς. Με φίλντισι στο καντράν, χρονογράφους και ένδειξη ημερομηνίας η emerald θα σας κερδίσει τόσο με τον εξαιρετικό σχεδιασμό της όσο και με την λειτουργικότητα που προσφέρει το ρολόι.

JU17055-1JU17055-2JU17055-3JU17055-4JU17055-5

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών JCou στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και δείτε τα από κοντά.