Τα JCou ρολόγια, που πρωταγωνιστούν στον χώρο της ελληνικής ωρολογοποιίας τα τελευταία χρόνια, έχουν κερδίσει τη γυναικεία εκτίμηση καθώς συνδυάζουν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ποιοτικό μηχανισμό. Η εταιρεία έχει φροντίσει τα ρολόγια της να καλύπτουν απόλυτα όλες τις γυναικείες απαιτήσεις και να χαρίζουν στυλ σε όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλα τα JCou ρολόγια διαθέτουν ιαπωνικό μηχανισμό Miyota, ο οποίος αποτελεί  παγκοσμίως εγγύηση στους μηχανισμούς ρολογιών, καθώς και αδιαβροχοποίηση 10atm που καθιστά το ρολόι κατάλληλο ακόμα και για κολύμβηση. Επιπλέον τα περισσότερα μοντέλα έχουν βιδωτές κορώνες πράγμα που επισφραγίζει την τόσο καλή αδιαβροχοποίηση των ρολογιών. Το διαχρονικό μοντέρνο κλασσικό στυλ αλλά και η οικονομικές τιμές  είναι τα στοιχεία που έθεσαν τα JCou ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών που αγαπούν την κομψότητα αλλά και την ποιότητα.

Φέτος το χειμώνα η JCou έρχεται να μας εντυπωσιάσει με τη νέα της συλλογή ρολογιών.  Πέντε νέες σειρές έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο της και να εντυπωσιάσουν με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και  την αξιοπιστία των μηχανισμών τους. Με επίσημο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας, τη Δούκισσα Νομικού τα νέα μοντέλα της εταιρείας αναδεικνύουν   στο έπακρο την κομψότητα κ τη φινέτσα που τα ξεχωρίζει.

Η σειρά JCou Queen’s Mini  είναι το ολοκαίνουργιο μοντέλο που διατίθεται σε έξι διαφορετικούς χρωματισμούς  και αποτελεί  συνέχεια της ευρύτερης συλλογής Queen’s. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κομψή συλλογή ρολογιών μικρότερου μεγέθους στο καντράν (32mm) που προσδίδουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε εμφάνιση.

JCou-Queen's-Mini JCou-Queen's-Mini_2

Η σειρά JCou Belle Epoque αποτελεί σχεδιαστική καινοτομία για την εταιρεία καθώς για πρώτη φορά προωθεί ρολόγια με ορθογώνια κάσα.  Επιπλέον διατίθεται αυτή η σειρά σε πέντε εντυπωσιακούς χρωματισμούς. Με vintage διάθεση, η σειρά Belle Epoque ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

belle-epoque belle-epoque_2

Ο μινιμαλισμός τα τελευταία χρόνια αποτελεί τάση και η σειρά JCou Eclipse έρχεται για να την ενισχύσει. Με μπρασελέ τύπου mesh ή δερμάτινο λουρί  και διακριτικό, λεπτομερή σχεδιασμό στο καντράν τα eclipse συμπληρώνουν τη νέα collection JCou.

eclipse JCou-Eclipse

Η σειρά Galaxy διατίθεται σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς και ήρθε για σας ταξιδέψει. Με σαφείς γραμμές στο καντράν και πρακτικές πληροφορίες είναι έτοιμη να σας συνοδεύσει σε όλες σας τις καθημερινές δραστηριότητες.

galaxy_1 JCou-Galaxy

Τέλος, η σειρά Celine ολοκληρώνει τη νέα collection της JCou. Με στυλ απλό, διαχρονικό και με την φίλντισι περιμετρικά του καντράν τα Celine ανταποκρίνονται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις κάθε γυναίκας.

celine celine_2

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών JCou στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε τα Κοσμηματοπωλεία Χαριτίδης και δείτε τα από κοντά.