Στις 9 Μαρτίου 2019, η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Lopez, και ο πρώην παίκτης του baseball Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκαν. Αν και γνωρίζονται από το 2005, η σχέση τους μετρά περίπου 2 χρόνια. Η πρόταση γάμου έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών του ζευγαριού στις Μπαχάμες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

3.9.19✨♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram η πρόταση γάμου έγινε σε μια παραλία. Η Lopez ανέβασε φωτογραφίες που δείχνουν τον Rodriguez γονατισμένο να περνά το δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι της τραγουδίστριας, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία υπό το φως μιας φωτιάς στην άμμο φαίνεται το δαχτυλίδι με διαμάντι 15 καρατίων περίπου σε κοπή emerald, το οποίο σύμφωνα με το περιoδικό Hello, αποτέλεσε καθαρά προσωπική επιλογή του Rodriguez. Το κόστος του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού, υπολογίζεται πως ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια και ήδη θεωρείται ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων. Αν και δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία του γάμου, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η τελετή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

she said yes ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις

53567471_426254651461566_7428096880799563929_n

Μερικές μέρες αργότερα ο φακός απαθανάτισε το δαχτυλίδι των αρραβωνων με μεγαλύτερη λεπτομέρεια όταν το ζευγάρι βρέθηκε στο Μαϊάμι. Οι εκτιμήσεις για το μέγεθος του διαμαντιού ποικίλλουν, καθώς οι ακριβείς λεπτομέρειες για τη μάρκα ή το κοσμηματοπωλείο από το οποίο αγοράστηκε δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

hbz-jlo-ring-miami