Τι ζώδιο είσαι;

Αυτή είναι μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις κατά την γνωριμία δύο ανθρώπων είτε πιστεύουν σε αυτά είτε όχι. Υπάρχουν δώδεκα ζώδια και κάθε ένα από αυτά θεωρείται πως διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Οι περισσότεροι ανατρέχουν σε αυτά για να εντοπίσουν τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα στοιχεία τους, την συμβατότητα τους με άλλα ζώδια αλλά και  για τις προβλέψεις σχετικά με διάφορους τομείς της ζωής. Μπορεί αυτές οι προβλέψεις να μην βγαίνουν πάντα αλλά σίγουρα λειτουργούν πολλές φορές συμβουλευτικά.

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του σύμβολο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την νέα σειρά ζωδίων  που περιλαμβάνει όλα τα σύμβολα με προσεγμένο, minimal σχεδιασμό. Τα κρεμαστά όπως και η αλυσίδα είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από χρυσό 14 καρατίων και η κάθε όψη του συμβόλου έχει διαφορετικό φινίρισμα. Η μία πλευρά είναι λουστρέ για να δημιουργεί μια πιο εντυπωσιακή και λαμπερή εκδοχή του κοσμήματος και η άλλη είναι ματ για τις στιγμές που θέλετε να φορέσετε κάτι πιο διακριτικό και ιδιαίτερο.

AS5AS5G

Τα κοσμήματα με ζώδια θεωρούνται μια από τις βασικές επιλογές δώρου για ένα νεογέννητο ή ένα παιδί. Αν ψάχνετε την πιο μοντέρνα και φρέσκια εκδοχή του τότε αυτή η συλλογή θα είναι σίγουρα η τέλεια επιλογή.

AS5DAS5C 

Τα συγκεκριμένα κολιέ  αποτελούν το must-have για όσους αγαπούν τα minimal κοσμήματα με χαρακτήρα. Μπορείτε είτε να φορέσετε μόνο το ζώδιο σας είτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα για να δημιουργήσετε το απόλυτο layering.

zodiacAS5L

Δώστε ένα στοιχείο για εσάς πριν καν μιλήσετε με κάποιον, απλά φορώντας στο λαιμό σας το νέο σας κόσμημα.