Ως γνωστόν, το lockdown δεν έχει τελειώσει ακόμη, όπως και ο εθισμός μας στα άνετα πλεκτά και τα φαρδιά φούτερ. Το πως ντυνόμαστε όμως έχει αντίκτυπο και στο πώς νιώθουμε κάθε μέρα. Σίγουρα σε μία τέτοια κατάσταση, αυτό που επιδιώκουμε είναι να νιώθουμε άνετα, ενώ ταυτόχρονα θα αισθανόμαστε κομψές και προσεγμένες, διατηρώντας τη fashion πλευρά του εαυτού μας.

Δώστε λάμψη

Ένας εύκολος τρόπος να κάνετε spice up στα άνετα loungewear σύνολα σας, είναι τα κοσμήματα. Αυτή είναι η πιο hot τάση που επικρατεί αυτή τη στιγμή, όπως είναι εμφανές και από τα social media. Η απόδειξη είναι στο Instagram, το Pinterest και το TikTok.

Μοντέλα, influencers, σχεδιαστές και πολλοί ακόμα έχουν αγκαλιάσει την τάση αυτή. Πιθανότατα επειδή αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε μια δόση λάμψης κατά τη διάρκεια του lockdown. Δεδομένου ότι η καθημερινή μας «στολή» είναι υπερβολικά φαρδιά, έτσι πρέπει να είναι και τα κοσμήματα μας. Ένα λεπτό, χρυσό κολιέ θα χαθεί κάτω από μία oversized φούτερ. Αντ’αυτού επιλέξτε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι κρίκους, ένα layering με αλυσίδες και statement δαχτυλίδια.

Επιλέξτε κρίκους

Οι κρίκοι είναι στη μόδα κάθε χρόνο, είτε μεγάλοι, είτε μικροί, χοντροί ή λεπτοί, χρυσοί ή ασημένιοι. Συνδυάζοντας τους με τα καθημερινά σας σύνολα, μπορείτε αυτόματα να φαίνεστε πιο μοδάτη και καλοντυμένη, ακόμη και εν μέσω του lockdown.

Αν ψάχνετε ένα ζευγάρι μοντέρνους, οικονομικούς αλλά ποιοτικούς κρίκους μπορείτε να βρείτε σε διάφορα fashion brands όπως PDPaola, Dyrberg/Kern, Tommy Hilfiger, Ania Haie κ.α. Ωστόσο, σίγουρα αξίζει να επενδύσετε σε ένα κλασσικό και αναλλοίωτο στο χρόνο ζευγάρι κρίκων από χρυσό 14 ή 18 καρατίων επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και φινιρίσματα.

AR03-066-U-skoularikia-pdpaola-925-silver-pure-rose-gold

Tip: Τα σκουλαρίκια και τα κολιέ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να δείχνετε πιο περιποιημένη και δυναμική στα zoom meeting της δουλειάς ή τα online μαθήματα σας.

PU21182-MNG1_kolie-monogramma-layering

Συνδυάστε κολιέ

Από την άλλη, τα εντυπωσιακά, ογκώδη και λαμπερά κολιέ είναι το κλειδί για να αναδείξετε το στυλ σας, με ελάχιστη προσπάθεια.

Οι χοντρές αλυσίδες και τα μαργαριταρένια κολιέ συνδυάζονται τέλεια με τα ιδιαίτερα κρεμαστά σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό layering! Επιλέξτε τα σε χρυσό χρώμα αν θέλετε ένα πιο κομψό ή πολυτελές αποτέλεσμα και σε ασημί τόνους για πιο διακριτικούς ή grunge συνδυασμούς.

Προσθέστε δαχτυλίδια

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα δαχτυλίδια. Επιλέγοντας πιο ογκώδη σχέδια ή δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον glam και υπερβολή σε οποιοδήποτε σύνολο σας.

Τα δαχτυλίδια τύπου signet, γνωστά και ως σεβαλιέ, συνδυάζονται με άλλα φαρδιά ή πιο λεπτά λουστρέ σχέδια και είναι η τάση που λανσάρεται τόσο από γνωστά brand κοσμημάτων με πιο οικονομικά σχέδια από ατσάλι ή ασήμι όσο και από τα κοσμηματοπωλεία με εντυπωσιακά, διαχρονικά δαχτυλίδια από χρυσό 14 ή 18 καρατίων.

daxtilidia-rings-fashion-chevalier-signet

Bonus Tip: Φόρεσε το αγαπημένο σου πουλόβερ μαζί με τα χρυσά σου δαχτυλίδια, στάσου σε μια φωτεινή και όμορφη γωνία του σπιτιού σου και βγάλε φωτογραφίες, με μοναδική αισθητική, που θα συγκεντρώσουν πολλά likes.

Είναι λοιπόν τόσο εύκολο να ανανεώσετε την καθημερινή σας εμφάνιση κατά την διάρκεια του lockdown, αλλά και μετά από αυτό, απλά συνδυάζοντας κοσμήματα. Αν επιλέξετε ποιοτικά υλικά και διαχρονικά σχέδια, θα έχετε κάνει μια μακροχρόνια επένδυση που θα εξελίξει το στυλ σας. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως τα κοσμήματα αποτελούν ένα ιδιαίτερα συμβολικό και όμορφο δώρο, που μπορείτε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, φτιάχνοντάς τους τη διάθεση.