Με αφορμή τα 90 χρόνια παρουσίασης του Mickey Mouse η Nixon, μια εταιρία που δημιουργήθηκε το 1997 στην Αμερική με βασικό τομέα δραστηριοποίησης την ωρολογοποιία, εμπνευσμένη από τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, αποφάσισε να γιορτάσει μαζί με την Disney δημιουργώντας μια επετειακή collection με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Mickey Mouse.

Η νέα κολεξιόν της Nixon μόλις έφτασε στο κατάστημα Χαριτίδης με πέντε περίτεχνα, συλλεκτικά σχέδια που ήρθαν για να υπηρετήσουν κάθε είδους γούστο, συνδυάζοντας την ποιότητα της Nixon με την παιδικότητα, τη φινέτσα και την καλαισθησία, διατηρώντας ταυτόχρονα μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η Nixon ακολούθησε μία ιδιαίτερη προσέγγιση δίνοντας βάση σε λεπτομέρειες που μόνο οι πραγματικοί θαυμαστές του Mickey Mouse θα μπορούσαν να παρατηρήσουν, από το σπάνιο καντράν πολλαπλών επιπέδων με τον Mickey να πρωταγωνιστεί στο κέντρο σε διάφορες, μοναδικές φιγούρες, μέχρι και κάποιες λιγότερο εμφανή λειτουργίες και ιδιαιτερότητες όπως τις οπές κουμπώματος με τα ανάγλυφα σχεδιασμένα αυτιά ή την ανάγλυφη αναμνηστική κορόνα με το χαρακτηριστικό νούμερο «90» να παραπέμπει στα 90 χρόνια του Mickey Mouse.

Mickey Mouse, 90th anniversary
Mickey Mouse, 90th anniversary
Mickey Mouse, 90th anniversary
Mickey Mouse, 90th anniversary
Mickey Mouse, 90th anniversary

Έχοντας λοιπόν ως βάση πέντε ρολόγια θρύλους της εταιρίας, όπως το The Time Teller, το The Sentry και το The Corporal δημιουργεί μια σειρά που σίγουρα και θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό ενώ ταυτόχρονα θα ενθουσιάσει.

Το σίγουρο είναι ότι όποιο σχέδιο και αν επιλέξετε, θα εντυπωσιάσει εσάς και τους γύρω σας, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.