Τα ρολόγια MVMT εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2013 στο Los Angeles με σκοπό να διαταράξουν τα υπερτιμημένα και ξεπερασμένα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας. Ξεχώρισαν για τα ποιοτικά και minimal σχέδια που προσφέρουν σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Η ονομασία MVMT προέρχεται από τη λέξη “Movement”, καθώς τα συγκεκριμένα ρολόγια είναι εμπνευσμένα από τους ανθρώπους που πετυχαίνουν κάθε τους στόχο, τους πρωτοπόρους και τους ονειροπόλους και ενσωματώνουν στα σχέδια τους αυτό το πνεύμα. Είναι σχεδιασμένα για την περιπέτεια, αντιπροσωπεύουν τη δημιουργικότητα και τολμούν να διαταράξουν τους κανόνες.

L213.5L.551_andriko-roloi-mvmt-classic-black-stainless-steel-leather-strap_04

 

FC01-RG_gynaikeio-roloi-mvmt-nova-leo-rose-gold-stainless-steel-bracelet_04

Σκοπός τους είναι να σας εμπνεύσουν να να ζήσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Με τις ιδιαίτερες συλλογές τους για ανδρικά αλλά και γυναικεία ρολόγια, έχουν την τάση να δημιουργούν κομψά σχέδια σε minimal στυλ, αλλά και να προσαρμόζουν το κλασσικό στυλ στα μοντέρνα σχέδια τους.

Ανακαλύψτε την πλήρως ενημερωμένη συλλογή ρολογιών MVMT στα κοσμηματοπωλεία Χαριτίδης ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποκτήστε τα με δωρεάν μεταφορικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και εάν βρίσκεστε.