Το κοσμηματοπωλείο ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ σας παρουσιάζει την BULOVA, έναν αμερικάνικο οίκο ρολογιών υψηλής αισθητικής, ο οποίος καταξιώθηκε στον χώρο της ωρολογοποιίας και έγινε γνωστός για τις καινοτομίες και την προχωρημένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα ρολόγια της. Η BULOVA, ηγέτης πλέον στον χώρο, ιδρύθηκε το μακρινό 1875 στην Νέα Υόρκη από τον Arde Bulova που ήταν  μετανάστης από  την Βοημία. Κατέχει εξαιρετική τεχνογνωσία και προσφέρει μοναδικές συλλογές, σε σύγχρονες και κλασικές γραμμές, κατάλληλες για κάθε περίσταση. Διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα ρολογιών υψηλής ακρίβειας, αντρικά αλλά και γυναικεία, με δημοφιλείς σειρές όπως η Accutron από την οποία προήλθε το πρώτο πλήρως ηλεκτρονικό ρολόι χειρός αλλά και την Precisionist, τα ρολόγια της οποίας προσφέρουν μια απόκλιση μόλις 10 δευτερολέπτων ανά έτος. Πιο συγκεκριμένα το παγκοσμίως διάσημο “Bulova Accutron” πούλησε περισσότερα από 4 εκατομμύρια κομμάτια έως ότου σταμάτησε η παραγωγή του το 1977. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Apollo 11 που προσγειώθηκε στο φεγγάρι το 1969 ήταν εξοπλισμένο με μηχανισμό μέτρησης ώρας Accutron.

Bulova Watch Marine Star Mens | Haritidis.grBulova Watch Accutron II Unisex | Haritidis.gr

Μακροχρόνια πολιτική της, η χρήση των καλύτερων ποιοτικά υλικών στα ρολόγια και τους μηχανισμούς της και η τελειότητα στον σχεδιασμό κάθε κομματιού. Ρολόγια από επιχρυσωμένο ατσάλι, περίτεχνα διακοσμημένα με διαμάντια και φίλντισι, κομψά μπρασελέ, εξεζητημένα καντράν με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν και χρήση του Duramic ενός σύνθετου υλικού που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την BULOVA στην στεφάνη των ρολογιών της. Ταυτόχρονα οι συλλογές ρολογιών της πλαισιώνονται από κομψά λουράκια σε ποικιλία σχεδίων κατασκευασμένα από δέρμα υψηλής ποιότητας ώστε να αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Χαρακτηριστική για τα πολυτελή ρολόγια που προσφέρει αποτελεί η συλλογή Bulova Diamond Collection που περιλαμβάνει ρολόγια διακοσμημένα με διαμάντια και πολύτιμους λίθους διαφόρων ειδών.

Bulova Diamond Rose Gold Mother of PearlBulova Diamond Gold Mother of Pearl

Ταυτόχρονα για τους λάτρεις των πιο αυστηρών γραμμών, οι σειρές Bulova Vintage Collection και Ultra Slim Classic Collection, προσφέρουν κομμάτια σε πιο κλασικές γραμμές και ήπιους τόνους συνοδευόμενα είτε από δερμάτινα λουράκια είτε από μπρασελέ κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Bulova Watch MoonWatch Mens | Haritidis.grBulova Watch Blue Mechanical Automatic | Haritidis.gr

Εάν είσαστε λάτρης της ακρίβειας και εραστής του στυλ και της κομψότητας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για εσάς από τα ρολόγια BULOVA. Περιηγηθείτε στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και γνωρίστε ολόκληρη την συλλογή ρολογιών του οίκου.