Τα ρολόγια της Citizen, που είναι η βασική εταιρεία ενός διεθνούς ιαπωνικού ομίλου, είναι η εταιρεία παραγωγός ωρολογοποιίας με μια εμπεριστατωμένη παραγωγική διαδικασία, που επεκτείνεται από την δημιουργία μεμονωμένων εξαρτημάτων ρολογιών έως την τελική τους συναρμολόγηση.  Η εταιρεία δραστηριοποιείται  σε πάνω από  100 χώρες σε όλο τον κόσμο.  Από την ίδρυσή της, το 1918, η Citizen έχει κρατήσει την παραδοχή  του “Better Starts Now” –δεν έχει σημασία ποιος είσαι  και τι κάνεις, είναι πάντοτε δυνατό να κάνεις κάτι καλύτερο, και τώρα είναι η ώρα να το κάνεις!

Τα ρολόγια Citizen ενέχουν την καινοτομία και την βέλτιστη απόδοση διαθέτοντας λειτουργίες, όπως την Eco Drive, Radio Controlled και υλικά όπως το Super Titanium. Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, σας παρουσιάζει τις καινοτόμες τεχνολογίες των ρολογιών Citizen.

Eco-Drive – Το ρολόι που δεν σταματάει, όπου και αν βρίσκεσαι.

Η εφεύρεση τεχνολογίας, που να εξασφαλίζει ότι το ρολόι δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, ήταν μια τις προκλήσεις για την Citizen. Το 1976, εφηύραν το πρώτο αναλογικό ρολόι στον κόσμο, το οποίο είχε ως μοναδική πηγή ενέργειας το φως. Αυτή η τεχνολογία, που σήμερα ονομάζεται Eco-Drive, μπορεί να παράγει ενέργεια από οποιαδήποτε πηγή φωτός, είτε τεχνητή, είτε φυσική –ακόμη και από το αμυδρό φως-, ώστε το ρολόι να λειτουργεί, χωρίς να χρειαστεί ποτέ η αντικατάσταση της μπαταρίας.

JZ1065-05EAW1424-62L

Ένας από τους παράγοντες που κάνει τα ρολόγια Eco-Drive της Citizen να ξεχωρίζουν, είναι ότι συνεχίζουν να λειτουργούν για πάνω από 6 μήνες σε πλήρη φόρτιση, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Χάρη στη λειτουργία της εξοικονόμησης της ενέργειας, η Citizen φτιάχνει ρολόγια τα οποία λειτουργούν για πάνω από 7 χρόνια, χωρίς φως.

CA4250-03EAT2141-52L

Super Titanium

Η Citizen έχει σχεδιάσει ένα υλικό, το οποίο είναι ανθεκτικό σε κάθε γρατζουνιά αλλά παράλληλα άνετο στο χέρι, χρησιμοποιώντας την δική της τεχνολογία Duratect, όπου επεξεργάζεται συμπαγές τιτάνιο, ώστε να προχωρήσει στην δημιουργία του υλικού Super Titanium, όπου επιτυγχάνει 5 φορές περισσότερο την ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου ατσαλιού. Τα ρολόγια Super Titanium της Citizen είναι άνετα στην καθημερινότητα, καθώς το υλικό τους είναι σχεδόν 40% ελαφρύτερο από το ανοξείδωτο ατσάλι.

CA0700-86LNJ0090-81A

Radio Controlled

Το 1993, η Citizen πρώτη εφηύρε μια μοναδική τεχνολογία ακρίβειας της ώρας μέσω της σύνδεσης με δορυφόρο. Με ένα περιθώριο λάθους, του ενός μόνο δευτερολέπτου ανά 100,000 χρόνια, τα ρολόγια Radio Controlled της Citizen λαμβάνουν ράδιο-σήματα από ένα ατομικό ρολόι, ώστε να ρυθμίσει την ώρα σωστά. Για να αποφευχθεί η παρεμβολή με τα smartphones και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές κατά την διάρκεια της ημέρας, τα ρολόγια Radio Controlled λαμβάνουν σήμα αργά την νύχτα, για να προσαρμόσουν το ρολόι σας στην ακριβή ώρα και μέρα.

JY8020-52EAS4020-52E_roloi-antriko-citizen-radio-controlled-eco-drive-stainless-steel

Ανακαλύψτε τα ρολόγια Citizen, στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης στην Θεσσαλονίκη ή στο Haritidis.gr, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.