tumblr_static_4q6ivbnwb3qc8gccwwkk488os

Από την έναρξή της κυκλοφορίας τους, τα ρολόγια Daniel Wellington κατάφεραν να καθιερωθούν ως μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες ρολογιών της Σουηδίας λαμβάνοντας ευρεία αναγνώριση από κορυφαία περιοδικά μόδας, εμπειρογνώμονες και blogs. Η σκανδιναβική προσέγγιση του στυλ είναι μοναδική και εστιάζει  σε διαχρονικά, απλά κομμάτια που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και μοντέρνα. Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που οι άνθρωποι της εταιρίας κατάφεραν να δημιουργήσουν προσεκτικά μια εικόνα που όχι μόνο βγάζει νόημα, αλλά αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την δημιουργικότητα της μάρκας τους.

  Daniel Wellington classic black watch Daniel Wellington Classic Southampton

Ο Filip Tysander, ο ιδρυτής της σουηδικής εταιρείας,  ξεκίνησε τη συλλογή μετά από μια τυχαία συνάντηση με έναν καλόγουστο Βρετανό κύριο που τον γοήτευσε. Το όνομά του, όπως μπορείτε να μαντέψετε, ήταν Daniel Wellington και φορούσε ένα ρολόι Rolex στο οποίο είχε τοποθετήσει ένα παλιό λουρί ΝΑΤΟ, ένα από αυτά τα ανθεκτικά νάιλον λουριά που οι δύτες του βρετανικού ναυτικού συνήθιζαν να φορούν πάνω από τις καταδυτικές στολές τους.

Daniel Wellington Classic Warwick Daniel Wellington Classic Glasgow

Θέλοντας να δημιουργήσει κάτι που να περιλαμβάνει το διαχρονικό στυλ του Daniel, η μάρκα σχεδίασε ένα ρολόι που είναι απλό, λεπτό και κομψό και μπορεί να φορεθεί με ένα λουρί ΝΑΤΟ ή ένα παραδοσιακό δερμάτινο λουράκι . Η πρόσοψή του είναι απόλυτα στρογγυλή και μινιμαλιστική: δεν υπάρχουν αριθμοί, δεν υπάρχουν περιττά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει φασαρία. Τα λογότυπα και τα στοιχεία του προϊόντος βρίσκονται στο πίσω μέρος του ρολογιού. Επίσης η πρόσοψη είναι όσο λεπτή χρειάζεται ώστε να μπορεί να φορεθεί  με οποιοδήποτε ρούχο.

  89630e45b390ce33a6c9814eca56c7ee cedede06aba3f66ae80df98b04d6d085

Πέρα από την καθαρότητα του σχεδιασμού τους, τα ρολόγια Daniel Wellington είναι εξαιρετικά επειδή είναι πολύ ευέλικτα κομμάτια. Μπορείτε πολύ εύκολα και απλά να αλλάξετε το λουρί και να έχετε  ένα ολοκαίνουργιο ρολόι, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για κάθε περίσταση. Τα περισσότερα σχέδια τους μπορούν να φορεθούν και από άντρες και από γυναίκες. Κάθε ρολόι βγαίνει σε ροζ χρυσό ή ασήμι χρώμα. Η ανθεκτικότητα των υλικών τους είναι μοναδική και τα δερμάτινα λουριά τους κατασκευάζονται από παχύ, μαλακό και απαλό δέρμα.

ada172d2d91a0b40870ebeebf3d5bb9a  Daniel-Wellington-Classic-rose-gold-watch

Daniel-Wellington-Classy-Bristol Daniel-Wellington-Classic-Cambridge

Τα  Daniel Wellington προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Η μάρκα έχοντας έναν διαχρονικό, απλό σχεδιασμό δημιουργεί ρολόγια κατάλληλα για κάθε ηλικία, στυλ και προσωπικότητα. Παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία εναλλάξιμων λουριών σε οικονομικές τιμές, εξασφαλίζει ότι τα ρολόγια αυτά μπορούν να αποτελέσουν καθημερινό αξεσουάρ και να σας καλύψουν  σε κάθε περίσταση.

Daniel-Wellington-Classic-Oxford dw-watch

tumblr_ner0gu2hEH1qmhgdlo1_500 tumblr_nev0l0HNGs1qdh6umo1_500

 Στο κοσμηματοπωλείο μας στην Θεσσαλονίκη και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε την πιο ενημερωμένη συλλογή ρολογιών Daniel Wellington.