Τα ρολόγια Paul Smith, με το ιδιαίτερο στυλ και τα έντονα χρώματα τους, έχουν ταυτιστεί εδώ και αρκετά χρόνια με την ποιότητα, την ακρίβεια και το χιούμορ και είναι αρκετά δημοφιλή τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό. Διαθέσιμα σε μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές, πάντα διαχρονικά και επίκαιρα διατίθενται σε 66 χώρες με καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Χονγκ Κονγκ, Σινγκαπούρη, Ταϊβάν, Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιαπωνία είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες μέρη στα οποία μπορεί κάποιος να βρει τα ρολόγια Paul Smith.

ρολόγια paul smith

O ιδρυτής και CEO Paul Smith, έχει ακόμα και σήμερα ενεργό ρόλο στο design των προϊόντων, εγκρίνοντας κάθε νέα συλλογή και σειρά με αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα να έχουν την δική του προσωπική πινελιά. Ξεκινώντας από ένα μικρό studio στο Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου το 1970, ο Paul Smith μόλις 6 χρόνια μετά παρουσίασε στο Παρίσι την πρώτη του ανδρική collection. Έκτοτε έχει δηλώσει παρών σε όλα τα μεγάλα fashion shows ενώ έχει τιμηθεί και από την βασίλισσα Ελισάβετ με την ανώτερη τιμητική διάκριση που μπορεί να λάβει ένας Βρετανός για τις υπηρεσίες του στην Βρετανική μόδα.

ρολόγια paul smith

Το brand με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας και δυναμικής παρουσίας στον χώρο της μόδας, έχει αγαπηθεί για τον μοναδικό συνδυασμό του “classic style with a twist”. Ο Βρετανός σχεδιαστής είναι εξαιρετικός στο να προσθέτει χρώμα και ιδιαίτερα στοιχεία στις δημιουργίες του, τα οποία διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και στυλ και παραμένουν διαχρονικά. Η συλλογή ρολογιών του Paul Smith σχεδιάζεται στο Λονδίνο αλλά και στο Νότινχαμ και απευθύνεται κυρίως στο ανδρικό κοινό αλλά και στις δυναμικές γυναίκες που αγαπούν το ιδιαίτερο ύφος του.


Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών του Paul Smith στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και δείτε τα από κοντά.