Η Suunto πρόσφατα παρουσίασε στην αγορά τις δύο νέες σειρές της, Suunto 3 Fitness & Suunto 9, που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του απλού λάτρη της γυμναστικής όσο και των πιο απαιτητικών αθλητών.

Suunto 3 Fitness

suunto-3-fitness-all-black-product-on-wrist-7suunto-3-fitness-sakura-product-on-wrist-2suunto-3-fitness-all-black-product-on-wrist-1

Ο παγκόσμιος ηγέτης  στα αθλητικά ρολόγια, παρουσίασε τη νέα σειρά ρολογιών Suunto 3 Fitness, η οποία αποτελεί το απαραίτητο  αξεσουάρ  για τους λάτρεις  της γυμναστικής  που έχουν μια ολιστική αντίληψη για τον υγιεινό τρόπο ζωής και το ευ ζην. Ιδανικά  για  ανθρώπους που γυμνάζονται κυρίως στο φως της ημέρας και προτιμούν δραστηριότητες και αθλήματα είτε σε εξωτερικούς είτε σε εσωτερικούς χώρους της πόλης, αποτελούν το απαραίτητο κίνητρο για να παραμείνουν υγιείς  και να νιώθουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση . Φωτεινά, άνετα και ανθεκτικά, συνοδεύουν κάθε στιγμή της καθημερινής σας  ζωής , προσδίδοντας σε αυτήν ένα ιδιαίτερα μοναδικό στυλ. Τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστή  τη σειρά Suunto 3 Fitness  είναι:

  • Η δυνατότητα σχεδιασμού ενός προσωπικού προγράμματος εκγύμνασης διάρκειας 7 ημερών . Το ρολόι δηλαδή, δημιουργεί αυτόματα προπονητικά  πλάνα, με βάση το γενικό ιστορικό εξάσκησης και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Και για το σκοπό αυτό σας προσφέρει 3 διαφορετικά επίπεδα προγράμματος (improve fitness. boost fitness, maintain fitness)
  • Η καθημερινή καταμέτρηση των βημάτων, των θερμίδων και των καρδιακών σας παλμών , η οποία σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της καθημερινής σας δραστηριότητας.
  • Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου και ημερήσια καταγραφή επιπέδων stress.
  • GPS track που σας δίνει τη δυνατότητα για ημερήσια καταμέτρηση της ταχύτητας, του βηματισμού και της απόστασης που διανύετε.
  • Μπαταρία με μακρά διάρκεια ζωής που σας προσφέρει 24ωρη καταγραφή όλων  των δραστηριοτήτων σας.
  • Λήψη «έξυπνων» ειδοποιήσεων από το smartphone σας.

Suunto 9

SS050090000-suunto9-gen1-baro-white-product-on-wrist-800x800px-02SS050089000-suunto9-gen1-baro-black-product-on-wrist-800x800px-02 SS050089000-suunto9-gen1-baro-black-product-on-wrist-800x800px-01 

Η σειρά ρολογιών Suunto 9 , απευθύνεται σε αθλητές που θέλουν  να  προκαλούν συνεχώς τον εαυτό τους  για να φτάσουν στην επίτευξη των προσωπικών τους στόχων και στην απόκτηση νέων  εμπειριών.  Σχεδιασμένο για να αντέχει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες το Suunto 9 αποτελεί το κατάλληλο ρολόι για τον αθλητή  που έχει  πάθος με τα extreme sports και θέλει να είναι σίγουρος πως η εξάσκησή του δεν θα διακοπεί από μια ξαφνική ένδειξη χαμηλής  στάθμης της μπαταρίας. Η δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας  σας  δίνει την δυνατότητα να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην εκγύμναση του σώματός σας. Ακόμη, η καταγραφή της καθημερινής σας εκγύμνασης στο ρολόι με την μορφή γραφημάτων, η ημερήσια καταγραφή των καρδιακών σας παλμών, η λειτουργία Fused  Track, δηλαδή η δυνατότητα λήψης  GPS TRACKS  χωρίς δεδομένα GPS καθώς και η λειτουργία ειδοποίησης για την ύπαρξη ακραίων καιρικών  φαινομένων καθιστούν τα  Suunto 9 ως τoν πλέον κατάλληλο «συναθλητή» σας. Η σειρά Suunto 9 περιλαμβάνει και τα Suunto 9 Baro που διαθέτουν βαρόμετρο, γυαλί από κρύσταλλο ζαφείρι και λουρί σιλικόνης με μηχανισμό εύκολης αλλαγής.

Λουριά Suunto

suunto-silicone-strap-800x800px-06suunto-leather-strap-800x800px-03suunto-textile-strap-800x800px-02

Πλέον το να αλλάξετε την εμφάνιση του ρολογιού σας είναι αρκετά εύκολο χάρη στη μεγάλη γκάμα λουριών που προσφέρει η Suunto. Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα με τοκά από ανοξείδωτο ατσάλι  και κατασκευασμένα από σιλικόνη ,ύφασμα ή από γνήσιο δέρμα, σας δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόσετε το ρολόι σας, ανάλογα με την περίσταση και το look που θέλετε να υιοθετήσετε. Τα λουριά από σιλικόνη, είναι ιδανικά για απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες καθώς και για συναρπαστικές εξορμήσεις στην άγρια φύση, ενώ τα δερμάτινα και υφασμάτινα λουριά θα απογειώσουν το καθημερινό σας στυλ. H σειρά Suunto 20mm Athletic 1, είναι κατάλληλη για την σειρά  Suunto 3 Fitness, ενώ οι σειρές Suunto 24mm Athletic 1, Explore 1, Explore 2 & Urban 2 είναι κατάλληλες για τα Suunto 9 και τα Suunto Spartan Sport.