Η περίοδος των βαφτίσεων έχει φτάσει και για όλους εσάς που έχετε κληθεί να αναλάβετε αυτόν τον ιερό ρόλο του νονού ή της νονάς, σας έχουμε έναν οδηγό για βαφτιστικούς σταυρούς που ξεχωρίζουν.

Μια βάφτιση έχει πολλές υποχρεώσεις και πολλά που πρέπει να δρομολογηθούν. Γι’ αυτό, το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την πιο όμορφη επιλογή για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Ο σταυρός είναι το σημείο που πρέπει περισσότερο από όλα να προσέξετε. Είναι ό,τι θα έχει το βαφτιστήρι σας για πάντα κοντά του από εσάς. Ας είμαστε ειλικρινείς, τα ρούχα δεν θα του κάνουν για πάντα, το κουτί ίσως χαλάσει, οπότε αυτό που μένει είναι ο σταυρός.

Κανένας νονός δεν θέλει ο σταυρός να μείνει μέσα σε ένα κουτί. Θέλει το βαφτιστήρι του, να μπορεί να τον φορά καθημερινά, να τον συνδυάζει με τα ρούχα του και να ξέρει, ότι ο νονος του θα το αγαπά πάντα.

Όσο δύσκολη και αν σας φαίνεται η έρευνα αγοράς, το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, το οποίο χρόνια τώρα αποδεικνύει, ότι η ποιότητα και η καλαισθησία συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους, σας παραθέτει τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας ώστε η επιλογή σας να μην εντυπωσιασεί μόνο στην βάφτιση αλλά και στην μετέπειτα ζωή του παιδιού.

Βασικοί παράγοντες πριν διαλέξετε έναν σταυρό είναι το χρώμα, το ύφος, η ποιότητα του υλικού (πόσα καράτια είναι ο χρυσός) και το σχέδιό του.

Οι βαφτιστικοί σταυροί για τα κορίτσια, αυτόν τον καιρό, συνδυάζουν τις μίνιμαλ γραμμές με την μεγαλύτερη τάση της εποχής που είναι ο ροζ χρυσός αλλά και με τις κλασσικές αποχρώσεις του χρυσού και οι προτάσεις είναι αμέτρητες:

ZH14078ZH20142 EL23325 ME18669ZH18336B KL002W

Στους βαφτιστικούς σταυρούς για αγόρια κυριαρχεί το μίνιμαλ και αυστηρό σχέδιο. Παρακάτω θα βρείτε μερικές επιλογές που ξεχωρίζουν.

OIK23354KS22092 ME20644W BD23108W PP19422 ME18672

 

Αν, λοιπόν, θέλετε εσείς τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, ανακαλύψτε τους σταυρούς από το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, οι οποίοι θα εντυπωσιάζουν και θα χαροποιούν το βαφτιστηράκι σας για όλη του την ζωή.