SINGLE OR TAKEN?

Στο παρελθόν θεωρούσαμε πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αφορά μόνο όσους βρίσκονταν σε σχέση. Η μέρα αυτή έφερνε στο μυαλό μας κόκκινες καρδιές, ροζ λουλούδια και κάρτες γεμάτες λόγια αγάπης. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια πολιτιστική αλλαγή όσον αφορά τις σχέσεις και το να έχεις έναν σύντροφο έχει μετατραπεί από μοναδικός αυτοσκοπός σε μία από τις πολλές επιλογές μας. Αγνοώντας λοιπόν τα στερεότυπα, καταλήγουμε πως το να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου single ή σε σχέση, δεν έχει καμία διαφορά. Η γιορτή αυτή είναι μια καλή στιγμή για να υπενθυμίσουμε την αγάπη μας στους συντρόφους, την οικογένεια, τους φίλους μας αλλά και τον εαυτό μας. Μην ξεχνάς πως το self love έχει γίνει πλέον η απόλυτη τάση.

Τα ζευγάρια μπορούν να εκμεταλλευτούν την περίσταση με ρομαντικά ραντεβού και δώρα αλλά και όσοι είναι ελεύθεροι μπορούν να διασκεδάσουν το ίδιο την ημέρα αυτή.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αν είσαι σε σχέση μπορείς να κανονίσεις ένα ρομαντικό δείπνο, μια εκδρομή, μια επίσκεψη για 2 σε σπα ή μια έξοδο για ποτά στο αγαπημένο σας bar.

Αντίστοιχα, οι επιλογές για τους singles είναι ίδιες και ακόμη περισσότερες. Μπορείς να οργανώσεις ένα τραπέζι με φίλους, ένα ταξίδι ή να κλείσεις ένα πακέτο περιποίησης σε ένα σπα. Επίσης μια βραδινή έξοδος στο αγαπημένο σου club είναι ιδανική ευκαιρία για χορό, φλερτ και διασκέδαση.

valentine date

ΔΩΡΑ

Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί την τέλεια αφορμή για να κάνετε το αγαπημένο σας πρόσωπο να νιώσει ξεχωριστό, χαρίζοντας του ένα υπέροχο δώρο.

valentine love gifts

Τα κοσμήματα είναι μια επιλογή δώρου που οι γυναίκες λατρεύουν να λαμβάνουν. Ένα δαχτυλίδι με την αγαπημένη της πέτρα, ένα κολιέ που να συμβολίζει κάτι ιδιαίτερο για την σχέση σας ή ένα λαμπερό βραχιόλι είναι μερικές καλές επιλογές.

Αντίστοιχα οι άντρες αγαπούν τα ρολόγια και τα αξεσουάρ. Ένα αυτόματο ρολόι, μια συλλεκτική πένα ή ένα ιδιαίτερο βραχιόλι μπορεί να αποτελέσει το δώρο που θα τον αφήσει άφωνο.

valentine gifts

Βεβαίως οι παραπάνω ιδέες αφορούν και τους singles. Θυμάσαι εκείνο το ζευγάρι σκουλαρίκια που θέλεις τόσο καιρό να παραγγείλεις αλλά αναβάλλεις συνέχεια την αγορά του; Τώρα είναι η ευκαιρία σου. Το αξίζεις!

ΚΑΡΤΕΣ

Φέτος πρωτοτύπησε και αντί για μια κλασσική κάρτα, δημιούργησε ένα «Love Jar». Επίλεξε ένα μικρό βαζάκι, γεμίσε το με μικρά χαρτάκια και πάνω στο καθένα γράψε κάτι όμορφο. Θα μπορούσε να είναι μια ευχή, μια αγαπημένη σας κοινή στιγμή ή φράση και όλα όσα θέλεις να εκφράσεις στο ταίρι σου.

valentine love notes

Αντίστοιχα, έαν είσαι single δημιούργησε το ίδιο βαζάκι και στα χαρτάκια γράψε πράγματα που αγαπάς. Φράσεις που σε εμπνέουν, στόχους, λόγους για τους οποίους νιώθεις ευγνωμοσύνη αλλά και όλα εκείνα που θαυμάζεις στον εαυτό σου. Αργότερα όταν διαβάσεις αυτά τα χαρτάκια, θα αντιληφθείς πως τίποτα δεν μας κάνει πιο ευτυχισμένους από τον ίδιο μας τον εαυτό και τις επιλογές μας.