Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και αν ανήκετε σ’αυτούς που θα την γιορτάσουν, σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα είναι για εσάς λίγο αγχωτικές καθώς πρέπει να σκεφτείτε τι δώρο θα επιλέξετε για το άλλο σας μισό. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ξεχωριστή και αποτελεί για αρκετούς την αποκορύφωση του ρομαντισμού και την ιδανική ευκαιρία να εκφράσουν στο ταίρι τους πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή τους. Από μια τέτοια γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα τα οποία είναι μια καλή αφορμή για να ξεφύγετε από την ρουτίνα αγοράζοντας για το ταίρι σας κάτι ξεχωριστό.

Σίγουρα μια ανθοδέσμη από κατακόκκινα τριαντάφυλλα ή ένα κουτί σοκολατάκια αποτελούν τα πιο συνηθισμένα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά σίγουρα δεν θα μείνουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο για πολύ καιρό.

Για να σας διευκολύνουμε, παρακάτω σας προτείνουμε μερικά από τα πιο ωραία κοσμήματα και ρολόγια της συλλογής μας τόσο για το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο, σε οικονομικές τιμές, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με εντελώς δωρεάν μεταφορικά σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Δαχτυλίδι "2 in 1" Κολιέ καρδιά με φτερά

Μπορεί να λένε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας αλλα δεν είναι απαραίτητο τα κοσμήματα να είναι διαμαντένια για να εντυπωσιάσουν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πρότασεις που έχουν στυλ και αποπνέουν κομψότητα και σίγουρα θα  ευχαριστήσουν την αγαπημένη σας και θα κάνουν τα μάτια της να λάμψουν! Εκτός από τα κοσμήματα με καρδιές, επιλογή σίγουρη και περιζήτητη για την ημέρα αυτή, στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης μπορείτε να βρείτε δεκάδες εναλλακτικές ιδέες για δώρο διαλέγοντας ανάμεσα σε κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια.

Βραχιόλι Love Kολιέ-μαργαριτάρι

Ταυτόχρονα στο Haritidis.gr μπορείτε να βρείτε luxury αλλά και οικονομικές συλλογές από επώνυμα brands γυναικείων ρολογιών όπως ρολόγια Cluse, Michael KorsDaniel Wellington, JCou, Komono, LorusVersus Versace και αμέτρητρές ακόμα προτάσεις.

cluse-rologia CLG001

Όσον αφορά το δώρο που θα επιλέξετε για τον καλό σας σίγουρα δεν θα περιλαμβάνει σύμβολα όπως καρδιές και λουλούδια αλλά πρέπει να το διαλέξετε με βάση το γούστο και τις ανάγκες του. Η επιλόγη σας μπορεί να είναι ένα κομψό ζευγάρι μανικετόκουμπα, ένα μοντέρνο βραχιόλι, ένα δερμάτινο πορτοφόλι ή κάποιο ανδρικό κόσμημα από ατσάλι ή χρυσό που μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας.

Επίσης μια καλή και διαχρονική επιλογή για ανδρικό δώρο είναι ένα ρολόι. Οι περισσότεροι άνδρες θα ενθουσιαστούν με ένα καινούργιο ρολόι, ακόμη κι αν έχουν δεκάδες, μιας και είναι το βασικότερο αξεσουάρ τους. Επιλέξτε αυτό που πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στο γούστο του μέσα από μια ευρεία συλλογή προτάσεων που περιλαμβάνει γνωστούς οίκους όπως Timberland, Casio, NixonTommy Hilfiger, Ingersoll και Diesel.

maniketokoumpo ascot nixon re run black C2518-747-00_portofoli-nixon-coastal-satelite-saddle_2 braxioli-JF01863710

Τέλος, αν ψάχνετε ένα όμορφο αλλά οικονομικό δώρο μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα των εταιριών Guess, FossilTommy HilfigerVitaly και Uomoro αλλά και να  ελέγξετε τις προσφορές μας σε κοσμήματα και ρολόγια.

Κολιέ αγόρι-κορίτσι