Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, η άνοιξη σημαίνει την έναρξη της περιόδου των βαπτίσεων όπου γονείς και νονοί αναζητούν τον τέλειο βαφτιστικό σταυρό για το μικρό τους θαύμα. Η αναζήτηση αυτή για πολλούς νονούς και νονές θεωρείται δύσκολη καθώς στην τελική επιλογή πρέπει να συνυπολογίσουν το γούστο τους, το budget τους, τις τάσεις της εποχής αλλά καμιά φορά και την άποψη των γονιών του παιδιού που μπορεί να είναι παρόντες στην επιλογή. Στόχος του καταστήματος μας είναι να κάνουμε την επιλογή σας εύκολη και ευχάριστη και να ντύσουμε πολύτιμες στιγμές της ζωής σας  όπως η βάπτιση με τα ομορφότερα κοσμήματα. Φέτος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλους τους σταυρούς της συλλογής μας χωρισμένους σε κατηγορίες ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή.  Είτε πρόκειται να βαφτίσετε αγόρι είτε κορίτσι, θα βρείτε και την ανάλογη κατηγορία, χωρισμένη σε συλλογές. Οι σταυροί σε όλες τις κατηγορίες και τις συλλογές είναι κατασκευασμένοι από χρυσό 14 ή 18 καρατίων.

Classic Collection

Στην συλλογή Classic θα βρείτε σταυρούς με σχέδια κλασσικά και μοτίβα επαναλαμβανόμενα στην διάρκεια των χρόνων που περνούν. Η επιλογή ενός κλασσικού σταυρού για αγόρι παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές των νονών αλλά και των γονιών. Οι σταυροί αυτής της κατηγορίας έχουν συνήθως στην επιφάνεια τους τον Εσταυρωμένο όπως και οι σταυροί των πατεράδων και των παππούδων μας. Εναλλακτικά ένας κλασικός σταυρός μπορεί να μην έχει επάνω τον Εσταυρωμένο αλλά οι γραμμές και το ύφος του να κινούνται σε κλασικά μονοπάτια. Αντίστοιχα, για τα κορίτσια ένας κλασικός σταυρός θεωρείται ένας σταυρός με πιο αυστηρές και διαχρονικές γραμμές που συνήθως στην επιφάνεια του σχηματίζεται ένας ένθετος σταυρός διακοσμημένος με ζιρκόν που κάνουν το αποτέλεσμα πιο κοριτσίστικο και εντυπωσιακό.

ZH29115_stavros-andrikos-leuko-xrusos-14k-vaptistikos-stauros-gia-agori-zh29115
KS24504_stavros-vaptistikos-andrikos-leuko-xrusos-14k
ME25327B_stavros-gunaikeios-leuko-xrusos-vaftisi-koritsi
KS25162G_stavros-vaptistikos-gunaikeios-xrusos-14k

Economy Collection

Η επόμενη συλλογή είναι η Economy στην οποία μπορείτε να βρείτε βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρι ή για κορίτσι με κόστος από 100 έως 180€ που μπορείτε να συνδυάσετε με μια αλυσίδα με κόστος 50-100€ ώστε να δημιουργήσετε έναν ποιοτικό, κομψό και ταυτόχρονα οικονομικό συνδυασμό. Η υψηλή ποιότητα και η προσοχή στην λεπτομέρεια δεν προδίδει ούτε λεπτό την προσιτή τιμή τους, ενώ η επιλογή ενός σταυρού αυτής της κατηγορίας σίγουρα θα ικανοποιήσει τόσο τους ανάδοχους όσο και τους γονείς.

KS19557
ME20644W
ZH14078
ME18665

Modern Collection

Στη συνέχεια ακολουθεί η συλλογή Modern με σταυρούς που έχουν σχεδιαστεί σε πιο μοντέρνες γραμμές, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τεχνικές. Οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι αυτής της κατηγορίας έχουν συνήθως ανάγλυφες επιφάνειες, μαύρες λεπτομέρειες με την τεχνική της επιροδίωσης, απρόσμενες σχεδιαστικές προσθήκες και συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρίσματος. Αντίστοιχα οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι έχουν ανάγλυφες επιφάνειες, σχεδιαστικές προσθήκες όπως λουλούδια ή καρδιές και ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρίσματος. Τελευταία τάση στις πιο μοντέρνες επιλογές είναι και οι σταυροί με λεπτομέρειες από σμάλτο σε διάφορα χρώματα.

BD21783B
ZH24900_stavros-andrikos-xrusos-14k-vaptistikos-stauros-gia-agori
ME25287_stavros-gunaikeios-vaftisi-koritsiou-xrusos-14k-zirkon-roz-smalto
PS31002_stavros-gunaikeios-vaptistikos-k14-kardia-

Premium Collection

Η τελευταία κατηγορία που συναντάμε τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια είναι η συλλογή Premium. Οι σταυροί  της συλλογής αυτής διατηρούν τα ποιοτικά υλικά των προηγούμενων συλλογών, αλλά έχουν μεγαλύτερο βάρος και πολύ συχνά η κατασκευή τους είναι μασίφ ή ημι-μασίφ. Επίσης σε αυτή την κατηγορία θα συναντήσετε σταυρούς κατασκευασμένους από χρυσό 18 καρατίων. Για τα κορίτσια, η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει και σταυρούς με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους. Η Premium κατηγορία περιλαμβάνει σχέδια κλασσικά αλλά και μοντέρνα ικανά να καλύψουν τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού νονού.

ZH24902_stavros-andrikos-xrusos-14k-vaptistikos-stauros-gia-agori
ZH17292BW_stavros-andrikos-xrusos-14k-vaptistikos-stauros-gia-agori
CC24765B_stavros-gunaikeios-xrusos-vaftisi-koritsi_1
KK27739_stavros-gunaikeios-diamantia-roumpini-roz-xrusos-18k-rubin-diamonds

Τέλος κάθε κατηγορία περιλαμβάνει και από μια μοναδική συλλογή, διατηρώντας όμως ως βασικό χαρακτηριστικό την διαχρονικότητα.

Minimal Collection

Στην βάπτιση αγοριού θα βρείτε την κατηγορία Minimal που περιλαμβάνει σταυρούς βάπτισης σε διαχρονικά, λιτά σχέδια με λουστρέ ή ματ επιφάνειες και χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Πολλοί ανάδοχοι αλλά και γονείς προτιμούν σταυρούς σε αυτό το ύφος καθώς είναι ένα κόσμημα που σίγουρα θα φορεθεί από το παιδί και στην ενήλικη ζωή του.

AE26884_stavros-andrikos-loustre-xrusos
CC30987_stavros-andrikos-xrusos-vaftisi-agori-14k-

Diamond Collection

Στην βάπτιση κοριτσιού θα βρείτε τη συλλογή Diamond που περιλαμβάνει minimal αλλά και ιδιαίτερους σταυρούς βάφτισης κατασκευασμένους από χρυσό 18 καρατίων και διακοσμημένους με διαμάντια. Τα τελευταία χρόνια οι σταυροί αυτής της κατηγορίας είναι μια από τις βασικές τάσεις στους βαπτιστικούς σταυρούς καθώς αποτελούν διαχρονικό κόσμημα που μπορεί να φορεθεί από κάθε κορίτσι αλλά και κάθε γυναίκα. Η συλλογή περιλαμβάνει σχέδια με συνδυασμό διαμαντιών και άλλων πολύτιμων ή ημιπολύτιμων λίθων όπως ρουμπίνια ή μαύρα διαμάντια. Τα περισσότερα σχέδια έχουν λεπτές ή ιδιαίτερες γραμμές και σχέδια που αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια.

OR18336W_stavros-gunaikeios-leuko-xruso-diamanti-
AE26855_stavros-gunaikeios-loustre-xrusos-diamantia
KL001R

Όποια και να είναι η τελική επιλογή σας και από όπως και να ολοκληρώσετε την αγορά σας, είτε από τα φυσικά καταστήματα μας είτε μέσω του e-shop μας, θα παραλάβετε τον σταυρό σε πολυτελή συσκευασία που θα μπει μέσα στην ομορφότερη, παιδική σακούλα. Η σακούλα φέρει την παράσταση μιας γοργόνας στην μία πλευρά και ενός πειρατή στην άλλη. Έτσι λαμβάνετε στα χέρια σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης ακόμα και με μερικά μόνο κλικ στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας.

Σταυρός βάπτισης με διαμάντια και συσκευασία για κορίτσι zh1008g Σταυρός βάπτισης και συσκευασία για αγόρι zh12071