Ένα νυφικό μπορεί να σας μετατρέψει σε μια όμορφη νύφη, αλλά τα νυφικά κοσμήματα είναι αυτή η λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει τη συνολική σας εμφάνιση. Ανάμεσα σε όλα τα κοσμήματα μετά το μονόπετρο και τη βέρα σας, τα σκουλαρίκια είναι το πιο βασικό κόσμημα για μια νυφική εμφάνιση, καθώς φέρνουν όλη την προσοχή και την λάμψη στο πρόσωπό σας με τον πιο κομψό τρόπο.

Επιλέξτε με βάση το χτένισμα

νυφικά σκουλαρίκια μακριά κρεμαστά φορεμένα ks09210

Μαλλιά πιασμένα

 

Εάν το χτένισμα που θα επιλέξετε είναι με τα μαλλιά σας μαζεμένα πίσω ή το νυφικό σας έχει στράπλες λαιμόκοψη, μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερα και πιο μακριά σκουλαρίκια που θα γεμίσουν το κενό σε εκείνο το σημείο.

Κάποιες από τις επιλογές σας μπορεί να είναι είτε ένα ζευγάρι ασύμμετρα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, είτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρεμαστό δάκρυ.

Μαλλιά κάτω

 

Αντιθέτως, εάν επιλέξετε να έχετε τα μαλλιά σας ανάλαφρα κάτω, προτιμήστε κάποιο πιο σταθερό σχέδιο, όπως σκουλαρίκια μονόπετρα ή ροζέτες, που να παραμένει κοντά στο αυτί και όχι κρεμαστό. Έτσι δεν θα έχετε κανένα άγχος για τα σκουλαρίκια, ενώ την ίδια στιγμή μία διακριτική λάμψη θα ξεχωρίζει, φωτίζοντας το πρόσωπο σας.

σκουλαρίκια νυφικά επάνω στο αυτί in32676

Επιλέξτε με βάση το νυφικό

Στις περιπτώσεις που το ντεκολτέ του νυφικού είναι κλειστό ή έχει περίτεχνες λεπτομέρειες, το να επιλέξετε ένα κολιέ είναι σχεδόν απαγορευτικό. Αντιθέτως, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να ταιριάξει απόλυτα και πολλές φορές να απογειώσει ολόκληρη την εμφάνιση.

κλασσικά σκουλαρίκια μονόπετρα με ζιρκόν knk25645

Κλασσικό

 

Εάν θέλετε ένα απλό, αλλά ταυτόχρονα κομψό αποτέλεσμα, έχετε δεκάδες επιλογές όπως τα κλασικά μονόπετρα σκουλαρίκια με διαμάντια ή ζιρκόν και ροζέτες σε ποικιλία σχεδίων. Η κλασσική, αλλά διαχρονική αυτή επιλογή μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να ταιριάξει σε οποιοδήποτε στυλ.

Μοντέρνο

 

Αν πάλι δεν σας αρέσουν οι κλασικές επιλογές, μπορείτε να παραμείνετε πιστές στην προσωπικότητά σας και να εντυπωσιάσετε με την επιλογή σας. Εάν για παράδειγμα σας αρέσει η τάση των ear climbers, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαμαντένιο κομψό ear climber που θα αναρριχάται κατά μήκος του αυτιού και σίγουρα θα κλέψει τα βλέμματα.

Σκουλαρίκια ear climber με διαμάντια SL32383

Επιλέξτε με βάση τους τόνους

Άλλο βασικό κριτήριο επιλογής του ιδανικού ζευγαριού είναι το χρώμα του μετάλλου που θα έχουν τα σκουλαρίκια σας σύμφωνα με την απόχρωση του νυφικού σας. Φωτεινά λευκά μέταλλα όπως ο λευκόχρυσος και η πλατίνα συνδυάζονται εξαιρετικά με λευκά νυφικά, ενώ τα μέταλλα με θερμότερους τόνους, όπως το κίτρινο και το ροζ χρυσό, συμπληρώνουν ιδανικά νυφικά σε ιβουάρ και σαμπανιζέ τόνους. Εάν έχετε επιλέξει ένα νυφικό σε ροζέ απόχρωση, τότε ο ροζ χρυσός αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς θα συνδυαστεί αρμονικά με το φόρεμα που έχετε επιλέξει και θα το αναδείξει.

Οι κορυφαίες επιλογές

Σκουλαρίκια ροζέτα από λευκό χρυσό 14 καρατίων με ζιρκόν BL26563

Σκουλαρίκια Ροζέτα

Η Meghan Markle φορούσε ένα ζευγάρι διαμαντένιες ροζέτες Cartier την ημέρα του γάμου της, αλλά αν δεν θέλετε να εκτινάξετε τον προϋπολογισμό του γάμου σε αυτά τα επίπεδα, ένα αντίστοιχο σχέδιο με πέτρες ζιρκόν σας επιτρέπει να υιοθετήσετε αυτό το αριστοκρατικό look με πολύ λιγότερα χρήματα.

Tip: Προτιμήστε τα σε λευκόχρυσο ώστε να μπορούν να συνδυαστούν εύκολα, υποστηρίζοντας οποιοδήποτε σύνολο, για να μην χρειάζεται να τα αποχωρίζεστε.

Σκουλαρίκια Μονόπετρο

Τα διαμάντια είναι για πάντα, όπως λένε, οπότε γιατί να μην επιλέξεις αυτά τα λαμπερά μονόπετρα σκουλαρίκια με διαμάντια που θα μπορείς να φοράς για μια ζωή; Εάν σκοπεύετε να ανταλλάξετε δώρα με τον σύντροφο σου ή κάποιος στην οικογένεια θέλει να προχωρήσει στην αγορά ενός κοσμήματος ως γαμήλιο δώρο, μπορείτε να αναφέρετε ότι αυτά τα σκουλαρίκια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας!

σκουλαρίκια μονόπετρα με διαμάντια KV24681
σκουλαρίκια με μαργαριτάρια knk26426

Μαργαριταρένια σκουλαρίκια

Δεν υπάρχει πιο κλασική επιλογή για μια νύφη από ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Έχοντας φορεθεί από νύφες εδώ και πολλές γενιές, ένα όμορφο ζευγάρι μαργαριταριών θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου και είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να φορεθεί πολλές φορές μετά την μεγάλη μέρα.

Αν αγαπάτε τα μαργαριτάρια αλλά θα θέλατε λίγη περισσότερη λάμψη, μπορείτε να επιλέξετε μια ροζέτα με μαργαριτάρι στο κέντρο και διαμάντια ή ζιρκόν περιμετρικά.

Σκουλαρίκια μακρύ δάκρυ

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τόσο κομψά αλλά και εντυπωσιακά ταυτόχρονα και αποτελούν το πιο αγαπημένο σχέδιο των γυναικών στο Pinterest. Κατασκευασμένα συνήθως από λευκό χρυσό 14 καρατίων για να αναδεικνύειται η λάμψη των πετρών περισσότερο και μακριά για να χαρίζουν κίνηση στο σύνολο. Είναι το τέλειο αξεσουάρ είτε σχεδιάζετε να επιλέξετε ένα χτένισμα με τραβηγμένα μαλλιά είτε αν τα αφήσετε κάτω. Θα πλαισιώσουν το πρόσωπό σας και θα λάμψουν σε όλες τις φωτογραφίες σας.

Σκουλαρίκια με διπλό δάκρυ από λευκό χρυσό 14 καρατίων με ζιρκόν MY26192L