Η ιταλική εταιρεία Welder αποτελεί την νέα ανατρεπτική τάση των τελευταίων ετών στον χώρο των ρολογιών. Ο σχεδιαστής των ρολογιών Welder, από τον οποίο πήραν και την ονομασία τους, Welder Italo Fontana, με  επαναστατική και διερευνητική διάθεση  προσπαθεί με τις δημιουργίες του να προσεγγίσει μια νέα γενιά ανθρώπων, αυτών της νέας  χιλιετίας. Τα ρολόγια Welder του Italo Fontana θεωρούνται αντισυμβατικά , καθώς στα επιμέρους χαρακτηριστικά διαφοροποιούνται από τα κλασσικά ρολόγια και δίνουν την αίσθηση πως έρχονται από το μέλλον πράγμα που επιβεβαιώνεται από τον ίδιο το σχεδιασμό τους.

WWRC415 WELDER WWRC415 WELDER-WWRC502 wrc502_2

Σε όλη του τη συλλογή η κορώνα και τα κουμπιά βρίσκονται στην αριστερή πλευρά πράγμα που τα καθιστά ασυνήθιστα καθώς στη πλειοψηφία τους αυτά τα στοιχεία βρίσκονται σχεδόν πάντα στη δεξιά πλευρά του ρολογιού. Αυτό αποτελεί και το βασικό χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει. Με τα μεγάλα μεγέθη του καντράν και το φωτοχρωμικό κρύσταλλο στη σειρά  Welder Moody η εταιρεία  τολμά να παρουσιάσει μια νέα πρόταση στους Millennial πολύ πιο κοντά στο στυλ τους και την καθημερινότητας τους. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό; Η αναγραφή μέσα στο καντράν “since 2075” που επισφραγίζει την έμπνευση και τα κίνητρα του Italo Fontana. Ο ίδιος σε συνέντευξη του έχει δηλώσει πως σε όλες του τις δημιουργίες  έχει καταθέσει την ψυχή του καθώς σε κάθε ρολόι μπορεί να διακρίνει κανείς την ταυτότητα του.

WELDER WRC202 WRC202 WRC106 WELDER WRC106

Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης διατίθεται η σειρά Welder Moody, της οποίας βασικό χαρακτηριστικό είναι το φωτοχρωμικό κρύσταλλο το οποίο αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη διάθεση. Οι συχνές συναισθηματικές εναλλαγές οδήγησαν τον Italo Fontana στην εφεύρεση του φωτοχρωμικού κρυστάλλου το οποίο κάνει τη συλλογή του να ξεχωρίζει χαρίζοντας στις δημιουργίες του μια ιδιαίτερη ομορφιά. Για την σειρά Welder Moody ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση και ορίζεται αποκλειστικά από τη διάθεση σας!

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών του Welder στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και δείτε τα από κοντά.