Φέτος τα Χριστουγεννα σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα των προηγούμενων χρόνων. Ωστόσο, η ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας για τους κοντινούς μας ανθρώπους παραμένει αναλλοίωτη, παρά τις δυσκολίες των καιρών μας.

Ένα δώρο αποτελεί πηγή χαράς και νότα αισιοδοξίας, πόσο μάλλον όταν προσφέρεται με τα πιο γλυκά μας συναισθήματα. Μπορεί αυτές τις γιορτές να τις περάσουμε μακριά από τους ανθρώπους μας, ωστόσο μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε το παρόν με ένα όμορφο δώρο.

Για τον λόγο αυτό, σας δίνουμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων, για όλα τα γούστα αλλά και για όλα τα budget. Τα καταστήματα μας αναλαμβάνουν την άμεση αποστολή τους στους αγαπημένους σας, με ασφάλεια και συνέπεια. Ο κωδικός της δικιάς μας αποστολής είναι: Περισσότερα χαμόγελα!

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Για τη μαμά, την αδερφή, τη γιαγιά, τη φίλη ή την κοπέλα σου, έχουμε να σου προτείνουμε πολλές επιλογές μεταξύ κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.

1. Κόσμημα

Ένα κόσμημα σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες προτιμήσεις όλων των γυναικών. Αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και την κομψότητα της. Αυτό το δώρο αδιαμφισβήτητα θα της χαρίσει ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και απόλυτη ικανοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε να σας προτείνουμε ένα κόσμημα με νόημα και ιδιαίτερο σχεδιασμό, το οποίο αποτελεί και το γούρι μας για το 2021. Πρόκειται για το κολιέ “Rebirth” με το άνθος του λωτού. Το 2020 υπήρξε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη, που μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο η αισιοδοξία και η ελπίδα μπορούν να σταθούν αρωγοί σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Το άνθος του λωτού, ή αλλιώς νούφαρο, αναπτύσσεται στη λάσπη και ανθίζει στην επιφάνεια του νερού, διδάσκοντας μας πως ακόμη και μέσα από τις πιο σκληρές συνθήκες, τα εμπόδια ξεπερνιούνται, η ζωή σταδιακά βελτιώνεται και ο επαναπροσδιορισμός αποτελεί μονόδρομο.

Το κολιέ rebirth, είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από χρυσό 9 καρατίων, σε minimal σχεδιασμό. Σε συνδυασμό με την πέτρα του αχάτη που το κοσμεί στο πλάι, δίνει ζωή σε όλα εκείνα τα συναισθήματα που θέλετε να εκφράσετε. Η κομψότητα, η ποιότητα και ο δυνατός συμβολισμός του συγκεκριμένου κοσμήματος, το καθιστούν σίγουρα την απόλυτη επιλογή δώρου.

Σε όλα τα κοσμήματα υπάρχουν επιλογές οι οποίες μπορούν εύκολα να ανταποκριθούν σε κάθε budget. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε ανάμεσα σε κάποια από τα πιο γνωστά fashion brands. Θα βρείτε κοσμήματα από ασήμι 925, κράμα μετάλλων ή ατσάλι, σε εντυπωσιακά σχέδια, ιδανικά για κάθε στυλ.

σκουλαρίκια κρίκοι pdpaola AR01-066-U
γυναικείο κολιέ με κρεμαστά στοιχεία CO01-163-U
Γυναικείο βραχιόλι jcou JW905G2-01

2. Ρολόι

Ο χρόνος είναι ίσως το σημαντικότερο άυλο αγαθό και φυσικά το ρολόι διατηρεί τη διαχρονική αξία του στη συλλογή όλων των γυναικών. Μπορείτε λοιπόν να διευρύνετε αυτή τη συλλογή με ένα νέο ρολόι που θα αναβαθμίσει το στυλ της. Αν έχετε διαπιστώσει πως δεν φοράει ρολόι, μπορείτε να της χαρίσετε ένα, κάνοντας εσείς την αρχή στη συλλογή της. Ασφαλώς, και στα ρολόγια υπάρχουν απεριόριστες επιλογές που ανταποκρίνονται σε όλα τα budget και γούστα. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε είτε εξερευνώντας την ιστοσελίδα μας, είτε ρωτώντας μας!

Γυναικείο ρολόι tommy hilfiger gold 1782207
Γυναικείο ρολόι seiko SNDV42P1

3. Αξεσουάρ

Σίγουρα εκτός από τα κοσμήματα και τα ρολόγια υπάρχει και η επιλογή των αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ προορίζονται κυρίως για επαγγελματικά δώρα αλλά και για εναλλακτικές, διαφοροποιημένες επιλογές. Αν λοιπόν αναζητάτε δώρο για κάποια συνάδελφο σας ή έχετε οργανώσει Secret Santa στο γραφείο, σίγουρα η μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να βρείτε από σημειωματάρια, ντοσιέ, μπρελόκ και στυλό των top brands θα σας λύσουν τα χέρια.

Ντοσιέ Α5 Hugo Boss HTM907R
Στυλο montegrappa ISNUCB4M
Συνδετήρας χρημάτων Money clip cerruti NAM958E
Γυναικείο σακίδιο backpack Nixon ροζ C2954-753-00

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Αν πάλι ο παραλήπτης του δώρου είναι άντρας, έχουμε επίσης να σας προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Ενώ τα γυναικεία δώρα φαίνονται εύκολα, συχνά παρατηρείται μία δυσκολία στην επιλογή ενός ανδρικού δώρου. Ωστόσο, ίσως να θέλετε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό δώρο για τον αδερφό, τον πατέρα, τον κολλητό, τον φίλο ή τον σύζυγο σας. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε ξεχωρίσει τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων που συνήθως προτιμούν οι άντρες.

1. Ρολόι

Το ρολόι σίγουρα αποτελεί μια ασφαλή και διαχρονική επιλογή για εκείνον. Ίσως θεωρηθεί λίγο κλισέ, αλλά κάθε άντρας χρειάζεται ένα ρολόι που να ταιριάζει στις ανάγκες του. Ίσως αυτό να είναι ένα κλασσικό ρολόι που θα συμπληρώνει το στυλ του, ή ένας παλμογράφος που θα καταγράφει τους παλμούς του όσο εκείνος αθλείται. Ίσως όμως να είναι και ένα smartwatch που θα κάνει και τα δύο, κρατώντας τον παράλληλα ενήμερο.

Ανάμεσα σε μια πληθώρα γνωστών brands, σε διαφορετικά τιμολογιακά εύρη, άλλοτε με αυτόματους μηχανισμούς ή quartz ακριβείας, είναι δεδομένο ότι θα βρείτε αυτό που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας προσδοκίες και θα ταιριάζει απόλυτα στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ανδρικό ρολόι seiko αυτόματο καταδυτικό srpe27k1
Ανδρικό ρολόι hamilton khaki aviation x wind H77922541
ρολόι smartwatch garmin venu gps fitness μαυρο 010-02426-10
ρολόι smartwatch Suunto 3 Pebble White SS050416000

Αναζητώντας το κατάλληλο ρολόι για εκείνον θα βρεθείτε μπροστά σε άπειρες επιλογές, ωστόσο εμείς σας προτείνουμε το εξής. Σκεφτείτε αρχικά το budget που θέλετε να διαθέσετε, επιλέξτε ανάμεσα σε μπρασελέ, δερμάτινο λουρί ή καουτσούκ. Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να περιορίσετε τις επιλογές σας. Επιλέξτε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, όμως σκεπτόμενοι πάντα και το στυλ του παραλήπτη και σίγουρα θα καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή.

2. Κόσμημα

Πολλοί πιστεύουν πως τα κοσμήματα αφορούν μόνο τις γυναίκες, καθιστώντας τα γυναικεία υπόθεση. Θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας πως οι άντρες λατρεύουν εξίσου τα κοσμήματα με τις γυναίκες, καθώς και εκείνοι αρέσκονται να ασχολούνται με την εμφάνιση και το στυλ τους.

Υπάρχουν και ανδρικά κοσμήματα, ικανά να ταιριάξουν στο γούστο κάθε άντρα. Είτε χρυσά 14 καρατίων, είτε fashion, σίγουρα θα βρείτε κάποιο βραχιόλι, κολιέ ή δαχτυλίδι που θα ταίριαζε απόλυτα στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Ας μη ξεχνάμε, πως τα δαχτυλίδια και τα κολιέ αποτελούν διαχρονική αξία στο ανδρικό στυλ, ενώ τα βραχιόλια συνδυάζονται υπέροχα με τα αγαπημένα τους ρολόγια.

ανδρικό δαχτυλίδι OIK29584
Βαπτιστικός σταυρός διπλής όψης από χρυσό 14 καρατίων Haritidis KS31750
Ανδρικό βραχιόλι tommy hilfiger 2790238S
Ανδρικό κολιε κρεμαστό fossil JF03107040

3. Αξεσουάρ

Τέλος, εάν ψάχνετε το ιδανικό δώρο για τον συνάδελφό, συνεργάτη ή εργοδότη σας, θα σας προτείναμε να επιλέξετε κάποιο αξεσουάρ, όπως έναν ποιοτικό στυλογράφο, ένα moneyclip, κάποιο σακίδιο τύπου backpack ή ένα κομψό και πρακτικό μπρελόκ.

στυλό montegrappa rollerball isextr2b001
ατζεντα σημειωματάριο Α6 Hugo Boss hnm956a
ανδρικό πορτοφόλι δερμάτινο καφέ Nixon C2977-400-00
ξύλινο παπιγιόν 60202060106

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Φυσικά οι μικροί μας ήρωες μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας αυτή την περίοδο και σίγουρα θέλουμε να τους προσφέρουμε ένα δώρο, εξασφαλίζοντας το πιο γλυκό τους χαμόγελο. Ασφαλώς, τα παιχνίδια αρέσουν στα παιδιά, αλλά οι επιλογές μας δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο σε αυτά. Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης είναι εδώ για να σας προτείνει κάποιες εναλλακτικές ιδέες, που σίγουρα θα συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους.

1. Ρολόι

Ένα ρολόι με τους αγαπημένους του παιδικούς ήρωες, τελευταίας τεχνολογίας, που συνδέεται εύκολα με app εφαρμογές κινητών τηλεφώνων για πιο διαδραστική ενασχόληση, σίγουρα αποτελεί μια πολύ “έξυπνη” επιλογή. Αντίστοιχα, οι λίγο “μεγαλύτεροι” από τους μικρούς μας φίλους, θα προτιμούσαν ένα ρολόι με διάφορες ρυθμίσεις που θα τους συνοδεύει σε όλες τους τις δραστηριότητες, αποτελώντας το βασικό τους αξεσουάρ.

παιδικό ρολόι casio αδιάβροχο LWS-1100H-2AVEF
Παιδικό ρολόι garmin marvel iron man GA-010-02441-11

2. Κόσμημα

Για τα κορίτσια υπάρχει πάντα και η επιλογή των κοσμημάτων, με ζωηρούς χρωματισμούς και υπέροχα σχέδια, που θα κρατήσουν για πάντα στην κοσμηματοθήκη τους, γεμίζοντας τα με όμορφες αναμνήσεις.

παιδικό βραχιόλι απο χρυσό 14 καρατίων με cupcake ks19942r
Παιδικά σκουλαρίκια φράουλα KS22162

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο με πολύ προσωπικό χαρακτήρα, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι ένα βραχιόλι Nomination με τα σύμβολα που επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προσφέρετε από ένα αντίστοιχο, αλλά πάντα ξεχωριστό, βραχιόλι σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας. Ιδίως σε ότι αφορά τους φίλους ή τον σύντροφο σας, το να έχετε από ένα κοινό κόσμημα που θα συμβολίζει την ένωση σας, είναι μία εξαιρετική ιδέα. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό βραχιόλι είναι απλά και η διαδικασία άκρως διασκεδαστική. One for me, one for you λοιπόν!

Βραχιόλι nomination 030001/SI/008
Βραχιόλι nomination 030001/SI/011
Βραχιόλι nomination 030001/SI/002

ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σας έχουμε λύσεις και για τις οικογενειακές επισκέψεις των Χριστουγέννων. Μπορεί φέτος τα Χριστουγεννα να είμαστε περιορισμένοι και ασφαλείς στο σπίτι μας, ωστόσο μπορούμε να στείλουμε με ασφάλεια στους αγαπημένους μας το καθιερωμένο γούρι σπιτιού, χαρίζοντας τους χαρά και μία αίσθηση αισιοδοξίας για το νέο έτος.

Γούρι Ρόδι GH21.14
Γούρι Σπίτι GH21.11
Γούρι Πέταλο GH21.8
Γούρι Σπίτι GH21.20

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

Τέλος, αντιλαμβανόμαστε πως ίσως να μην έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο ή μπορεί απλώς να θέλετε να δώσετε στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το δώρο τους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χαρίσετε στα άτομα που αγαπάτε μία κάρτα δώρου “giftcard”. Μέσω του haritidis.gr, μπορείτε να παραγγείλετε την κάρτα δώρου, η οποία θα σας αποσταλεί απευθείας σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον παραλήπτη και online.

Κάρτα δώρου - Giftcard

Αυτά τα Χριστουγεννα θα διαφοροποιηθούν αρκετά από τα προηγούμενα. Τίποτα όμως δεν μας εμποδίζει να ονειρευτούμε το νέο έτος με αισιοδοξία και ελπίδα. Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σας εύχεται καλές γιορτές, αναλαμβάνοντας φέτος να τις κάνει ακόμη πιο όμορφες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.