Οι γιορτινές μέρες έχουν φτάσει και στο μυαλό του καθενός γυρνάει η ανεύρεση του ιδανικού δώρου για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η αποστολή αυτή κάποιους τους δυσκολεύει λίγο περισσότερο και τα γεμάτα από κόσμο μαγαζιά δεν βοηθούν στην ήρεμη και σωστή επιλογή. Για τον λόγο αυτό, θα βοηθούσε πολύ μια έρευνα μέσω internet ώστε να έχετε μερικές ιδέες κατά νου. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και τις τελικές σας αγορές από την άνεση του σπιτιού σας μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Δώρα για τον άντρα

Όταν το δώρο προορίζεται για τον αδερφό, τον πατέρα, τον καλύτερό σας φίλο, το αγόρι σας ή τον σύζυγο σας, πρέπει να θυμάστε ότι οι άντρες της ζωής σας αξίζουν το καλύτερο αυτά τα Χριστούγεννα. Αν και φαίνεται λιγάκι πιο δύσκολο να επιλέξεις δώρο για άντρα, ψάχνοντας παραπάνω ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν εξαιρετικές ιδέες για δώρα. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σε έναν άντρα που αγαπά την τεχνολογία, την μόδα, την περιπέτεια, την κομψότητα και πολλά ακόμα. Μοντέρνα ή κλασσικά ανδρικά ρολόγια, κομψά μανικετόκουμπα, αρρενωπά βραχιόλια ή ένα πολυτελές στυλό μπορεί να αποτελέσουν το ιδανικό δώρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για δώρα που κάθε άνδρας σίγουρα θα λάτρευε. Ρίξτε μια ματιά…

for-him

Δώρα για την γυναίκα

Τα κοσμήματα είναι πάντα ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για τις γυναίκες. Είναι σίγουρο ότι ένα κόσμημα θα έκανε χαρούμενη την μητέρα, την σύζυγο, την φίλη σας και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Τα κοσμήματα είναι η παγκόσμια γλώσσα των δώρων. Η πιο σημαντική συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να επιλέξετε κάτι κλασσικό και απλό όταν πρόκειται για κάποια γυναίκα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Τα μαργαριτάρια, τα διαμάντια, τα κομψά δαχτυλίδια και βραχιόλια, τα minimal κολιέ είναι όλα ιδανική επιλογή. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό ή ένα κλασσικό ρολόι ανάλογα με το γούστο της.

for-her

Δώρα κάτω από 100€

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι μικρός αλλά οι απαιτήσεις σας μεγάλες μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν οικονομικά, καλόγουστα κοσμήματα και ρολόγια για άντρες και γυναίκες και για όλα τα γούστα. Σίγουρα τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα λατρέψουν την επιλογή σας και θα εκτιμήσουν την κίνηση σας. Παρακάτω επιλέξαμε μερικές ιδέες για εσάς.

under-100

Γούρια 2015

Μια μικρή, όμορφη κίνηση που μπορείτε να κάνετε επίσης είναι να χαρίσετε γούρια στους αγαπημένους σας για ένα ευτυχισμένο και τυχερό νέο έτος. Στο κατάστημα μας θα βρείτε πανέμορφα βραχιόλια-γούρια από ασήμι με υπέροχα σχέδια και σε πολλά χρώματα.

all2015

Αναζητήστε τα παραπάνω προϊόντα και βρείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για δώρα στο κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.haritidis.gr.

Καλές γιορτές!