Προσωποποιημένα

Εμφάνιση Φίλτρων

75 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

75 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Δημιουργήστε τα δικά σας προσωποποιημένα δώρα με την υπογραφή του Κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο από τη συγκεκριμένη κατηγορία και ζητήστε μας να το τροποποιήσουμε ή να χαράξουμε κάτι που σας εκφράζει. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και ελάτε σχεδιάσουμε μαζί ένα κόσμημα γεμάτο συμβολισμούς που θα έχει να πει τη δική του ιστορία.

Επίσης, τα custom made κοσμήματα αποτελούν ιδανική επιλογή δώρου. Είτε το δώρο αυτό προορίζεται για τον αγαπημένο σας, την κολλητή, ή ακόμη και για το μικρό σας βαπτιστήρι, σίγουρα θα κλέψει μια πολύτιμη θέση στην καρδιά τους, καθώς θα πρόκειται για κάτι τόσο ξεχωριστό! Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να χαράξουμε σε ένα κολιέ ταυτότητα κάτι που θα έχει νόημα για εσάς, όπως μία σύντομη φράση, ή μία ημερομηνία.

Εδώ θα βρείτε μία πληθώρα κοσμημάτων, όπως κολιέ, ταυτότητες, βραχιόλια, σταυρούς και πολλά ακόμη κοσμήματα που μπορούν να γίνουν personalised σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Αδιαμφισβήτητα ένα προσωποποιημένο δώρο έχει πάντα μεγαλύτερη αξία, λόγω της μοναδικότητας του.