Lily & Rose

Εμφάνιση Φίλτρων

43 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

43 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, η εταιρεία Lily & Rose, είναι μια Σουηδική εταιρεία κοσμημάτων, με δυνατή παγκόσμια παρουσία.

Όλα ξεκινήσαν το 2013, όταν η σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Therese Zetterberg, γνωστή για τις δημιουργίες της που ντύνουν τόσο τη Βασιλική οικογένεια της Σουηδίας όσο και πολλές βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, αποφάσισε να δημιουργήσει κοσμήματα τα οποία θα κοσμούν και θα ταιριάζουν με τα υπέροχα φορέματά της.

Το όνομα της εταιρείας προήλθε από τη σειρά Sex and the City, τη σειρά που παρουσιάζει τις ζωές τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη. Η μία εκ των πρωταγωνιστριών, η ευκατάστατη Charlotte York Goldenblatt, έχει δώσει στις κόρες της τα ονόματα Lily και Rose.

Η εταιρεία Lily & Rose είναι μία διαρκής εξερεύνηση του στυλ εμπνευσμένη από τη vintage μόδα, την αρχιτεκτονική, την αίγλη του old Hollywood και τις μποέμ νύφες. Κάθε δημιουργία είναι χειροποίητη με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να έχουμε σαν αποτέλεσμα το συνδυασμό χρώματος και κοψίματος.

Στη συλλογή της Lily & Rose τα υπέρλαμπρα κοσμήματα για το κόκκινο χαλί, συναντούν τα κοσμήματα της καθημερινότητας, κάνοντας έτσι τη συλλογή πολυχρηστική, σοφιστικέ και διασκεδαστική.

Τα κοσμήματα της Lily & Rose, σχεδιάζονται από μια ομάδα στη Σουηδία και είναι όλα χειροποίητα σε μία βάση από ορείχαλκο ή κασσίτερο.

Η πλειοψηφία των κοσμημάτων είναι επιμεταλλωμένη είτε με ρόδιο, είτε με κράματα χρυσού είτε με ροζ χρυσό. Οι πέτρες που κοσμούν τα κοσμήματα είναι υψηλής ποιότητας Αυστριακοί κρύσταλλοι και πέτρες Swarovski. Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται από τεχνίτες με άριστη γνώση στο αντικείμενο και με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κοσμήματος.