Rosso Amante

Εμφάνιση Φίλτρων

104 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

104 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η εταιρεία Rosso Amante παρουσιάζει κοσμήματα που χαρακτηρίζονται από την ισχυρή και μοναδική προσωπικότητα και δημιουργήθηκαν για τον ανεξάρτητο άνδρα που τον ενδιαφέρει το στυλ και όχι μόνο η μόδα. Η Rosso Amante εμπνέεται από διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικά στυλ ανδρών και δημιουργεί συλλογές με κοσμήματα αφιερωμένες στον αθλητή, στον άνδρα που αγαπά την τεχνολογία, στον κομψό άνδρα, καθώς και στον rock τύπο, τον καλλιτέχνη, τον τυχοδιώκτη και τον ρομαντικό.

Αξεσουάρ και κοσμήματα σε λογικές τιμές, επεξεργασμένα λεπτομερώς και συχνά διακοσμημένα με πέτρες όπως το σπινέλιο, χωρίς όμως να χάνουν το καθαρό και ουσιαστικό στυλ που χαρακτηρίζει τα Rosso Amante. Η συλλογή περιλαμβάνει βραχιόλια για κάθε στυλ, κολιέ με πυξίδες, σταυρούς, αλυσίδες, δαχτυλίδια και αξεσουάρ όπως τα money clip που μπορούν με απλό τρόπο να αναβαθμίσουν το στυλ ενός άνδρα.

Το αυθεντικό στυλ της RossoAmante γίνεται ακόμα πιο αναγνωρίσιμο χάρη στις συσκευασίες των κοσμημάτων που έχουν αρρενωπό χαρακτήρα. Η απαραίτητη και αμετάβλητη κομψότητα του μαύρου χρώματος συνδυάζεται με το κόκκινο χρώμα του πάθους και της δύναμης.