Γυναικα

Εμφάνιση Φίλτρων

9390 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

9390 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Διαχρονικά αντικείμενα έκφρασης προσωπικού γούστου και πολυτέλειας τα γυναικεία κοσμήματα δίνουν τη δική τους ιδιαίτερη πινελιά, αναβαθμίζοντας την εμφάνιση της γυναίκας που τα φοράει. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, το ίδιο και τα κοσμήματα που τη συνοδεύουν, τα οποία αντιπροσωπεύουν το στυλ και την προσωπικότητα της.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τα κοσμήματα. Κάθε γυναικείο κόσμημα που προστίθεται στη συλλογή της, κρύβει τη δική του ιστορία και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη. Γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικά, γιατί της δίνουν τη δυνατότητα να εκφράζεται μέσα από αυτά. Μην ξεχνάτε ότι τα γυναικεία κοσμήματα αποτελούν ιδανική επιλογή δώρου είτε πρόκειται για τη μητέρα, τη γυναικα ή τη φίλη σας, αφού κάθε φορά που τα φοράει θα της θυμίζουν εσάς.

Αν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, εμπιστευθείτε τα trends. Από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για φέτος, τα χρωματιστά rainbow κοσμήματα θα σας φτιάξουν τη διάθεση, προσθέτοντας μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνιση σας. Από την άλλη, τα έντονα και ογκώδη κοσμήματα όπως οι χοντρές αλυσίδες και τα dome δαχτυλίδια, υποδηλώνουν μία πιο δυναμική και στυλάτη γυναίκα.

Υπάρχουν όμως και 3 κοσμήματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Ένα γυναικείο κόσμημα με μαργαριτάρια, θεωρείται all time classic και είναι πάντα στη μόδα. Τα δαχτυλίδια σεβαλιέ αποτελούν επίσης ένα από τα must-have κοσμήματα, καθώς είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε κύρος και κομψότητα σε κάθε στυλ. Ενώ ένα ζευγάρι μονόπετρα σκουλαρίκια με διαμάντι ή ζιρκόν θα σας χαρίσουν τη λάμψη που χρειάζεστε από το πρωί ως το βράδυ.

Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία γυναικείων κοσμημάτων που θα λατρέψετε. Εντυπωσιακά και ποιοτικά σχέδια από χρυσό 14 ή 18 καρατίων, άρτια συνδυασμένα με πολύτιμους λίθους ή κρύσταλλα ζιρκόν υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε κοσμήματα γυναικεία για κάθε περίσταση, όπως γυναικείες αλυσίδες, μοντέρνα βραχιόλια, εντυπωσιακά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, κομψά κολιέ, πολυτελείς γυναικείους σταυρούς αλλά και χρυσές καρφίτσες, ιδανικά για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου επιλέγοντας γυναικεία κοσμήματα σε προνομιακές τιμές, με άμεση αποστολή (αυθημερόν για αγορές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες) και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.