Παιδι

Εμφάνιση Φίλτρων

1409 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

1409 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Τα βρεφικά και παιδικά κοσμήματα είναι δώρα που χαροποιούν τόσο τα παιδιά όσο και τις μητέρες. Οι συγγενείς χρυσώνουν το νεογέννητο για υγεία και ευημερία. Φυλαχτά όπως Κωνσταντινάτα και παναγίτσες αποτελούν σύνηθες δώρο της γιαγιάς ενώ χρυσές παραμάνες προσφέρονται από φίλους της οικογένειας.

Μία ακόμη εξαιρετική επιολογή είναι οι παιδικές ταυτότητες και το ζώδιο του παιδιού. Επίσης θα βρείτε αξιολάτρευτα βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ που αποτελούν υπέροχες επιλογές για ένα παιδί και θα το κάνουν να λάμπει σαν αστέρι. Στο κατάστημα μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας κομμάτια κατασκευασμένα από χρυσό που δεν θα ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού και με δεξιοτεχνία που εξασφαλίζει ότι τα κοσμήματα δεν χάνονται και δεν υπάρχει κίνδυνος να καταποθούν.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει παιδικά κοσμήματα σε προσιτές τιμές έτσι ώστε να μπορείτε να αγοράσετε κάτι για όλους τους μικρούς φίλους στη ζωή σας. Η γέννηση, η βάφτιση, τα γενέθλια και οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία για να αγοράσετε κοσμήματα στα παιδιά και να τους δώσετε την δυνατότητα να μοιάζουν με το μεγάλο παιδί που αισθάνονται ότι είναι.