Ονόματα & Μονογράμματα

Εμφάνιση Φίλτρων

90 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

90 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό κολιέ με το όνομα ή το μονόγραμμα σας! Ανακαλύψτε βραχιόλια, κολιέ, αλλά και σκουλαρίκια με κρεμαστό μονόγραμμα σε διαφορετικά σχέδια και γραμματοσειρές, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Συνδυάστε γράμματα και δημιουργήστε την αγαπημένη σας λέξη, ένα όνομα ή ότι άλλο σας εκφράζει.

Επιλέξτε το δικό σας χαρακτηριστικό statement δαχτυλίδι με μονόγραμμα ή ένα κολιέ με το όνομα σας. Ελάτε σχεδιάσουμε μαζί ένα κόσμημα που θα δηλώνει τη δική σας, μοναδική ταυτότητα.

Η τάση του κολιέ με όνομα ή μονόγραμμα έχει τις ρίζες της πολύ παλιά. Τα κολιέ με μονόγραμμα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τη βικτωριανή περίοδο. Δήλωναν τον πλούτο και την ανώτερη κοινωνική τάξη γι' αυτόν που τα φορούσε, ενώ μεγάλη άνθηση γνώρισε το κολιέ με όνομα τη δεκαετία του '80. Η συγκεκριμένη τάση φαίνεται να ξεκίνησε μέσα από την Αφροαμερικανική κοινότητα, με τους ράπερ να είναι οι πρώτοι που την υιοθέτησαν, προκειμένου να δηλώσουν με αυτό τον τρόπο την προσωπική τους ταυτότητα. Η τάση αυτού του προσωπικού κοσμήματος διαδόθηκε στο ευρύ κοινό και ειδικά, στους νέους και αποτελεί must-have κόσμημα μέχρι και σήμερα.