Style

Εμφάνιση Φίλτρων

2051 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

2051 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Ανακαλύψτε κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας και θεωρούνται τα must-have που θα πρέπει να βρίσκονται πάντα στη συλλογή σας. Εδώ θα βρείτε μαργαριτάρια, ματάκια, μαρτάκια, casual αλλά και χειροποίητητα κοσμήματα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Σταθερά κυρίαρχα στις τάσεις βρίσκονται επίσης τα Κωνσταντινάτα και τα κοσμήματα με ονόματα και μονογράμματα.

Ταυτόχρονα, το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, σας παρουσιάζει την Symbol Collection μια συλλογή που περιλαμβάνει κρεμαστά λαιμού εμπνευσμένα από σχέδια και σύμβολα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον άνθρωπο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μία συλλογή κοσμημάτων με πέτρες σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια. Η συλλογή αυτη είναι η Rainbow Collection και, όπως προδίδει και το όνομα της, είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Τέλος έχουμε την Chunky Collection η οποία περιλαμβάνει πιό ογκώδη κοσμήματα και δαχτυλίδια και την Summer Collection που φέρνει στο μυαλό νότες καλοκαιριού.