Καταδυτικά

Εμφάνιση Φίλτρων

69 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

69 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Ως καταδυτικό θεωρείται ένα ρολόι όταν είναι σχεδιασμένο και πληροί τις ελάχιστες προϋποθέσεις για να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια μιας κατάδυσης.

Στο eshop μας θα βρείτε μια πλήρης συλλογή από όλα τα κορυφαία brands - καταδυτικά ρολόγια Casio, Seiko, Oris, Hamilton, Nixon & Bulova. Καταδυτικά ρολόγια με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για κατάδυση ή ελεύθερη κατάδυση με βυθόμετρο, φωτιζόμενη οθόνη, θερμοκρασία, ηλιακή φόρτιση, λήψη ραδιοσήματος, HR monitor!

Όπως όλα τα ρολόγια, έτσι και τα καταδυτικά, διακρίνονται σε κατηγορίες ανάλογα με το μηχανισμό που χρησιμοποιούν. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε ρολόγια καταδυτικά αυτόματα (μηχανικά), quartz αναλογικά ή ψηφιακά, quartz kinetic (η μπαταρία τους φορτίζεται με τη φυσική κίνηση του χεριού) και quartz ηλιακά (η μπαταρία τους φορτίζεται με το φως, είτε του ήλιου είτε μιας τεχνητής πηγής φωτός).

Η τυπική υδατοστεγανότητα για ένα καταδυτικό ρολόι είναι 200-300 μέτρα (650-980 πόδια), αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν ρολόγια με υδατοστεγανότητα ακόμη και πάνω από 1.000 μέτρα.

Τα επαγγελματικά ρολόγια κατάδυσης είναι πιστοποιημένα με τα κριτήρια ISO 6425 και προορίζονται για καταδύσεις σε μεγάλα βάθη. Αντίθετα, εκείνα που είναι πιστοποιημένα με ISO 2281 προορίζονται για κολύμπι και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη θάλασσα. Συνήθως ένα αδιάβροχο ρολόι καταδύσεων έχει την ένδειξη diver’s ή professional.

Ανακαλύψτε ανδρικά και γυναικεία καταδυτικά ρολόγια και κάντε εύκολα τις αγορές σας online στις χαμηλότερες τιμές!