Versus Versace

Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Η VERSUS, ιδρύθηκε το 1989 και αποτέλεσε μία από τις πρώτες συλλογές του οίκου Versace. Το brand είναι πολύ γνωστό για τα κομψά και μοντέρνα αναλογικά ρολόγια του και απευθύνεται σε όσους έχουν την τάση να δημιουργούν και να προωθούν το δικό τους προσωπικό στυλ. Ο ίδιος ο Gianni Versace περιέγραψε την VERSUS ως ένα brand προσανατολισμένο στην καινοτομία, την κομψότητα αλλά την αντισυμβατικότητα, με προϊόντα πρωτοπόρα που καθορίζουν τις νέες τάσεις της μόδας. Τα ρολόγια της VERSUS, έχουν αποτελέσει εξώφυλλο των πιο γνωστών περιοδικών μόδας (Vogue, InStyle, ELLE , Glamour κτλ) και προωθούνται από αρκετούς δημοφιλείς καλλιτέχνες και celebrities (Jennifer Lopez, Cheryl Cole, Leighton Meester, Miranda Cosgrove, Alexa Chun κ.α.).

Το ρολόγια της συλλογής προορίζονται για δυναμικές γυναίκες που επιθυμούν να έχουν ένα πραγματικό κόσμημα στο χέρι τους για να σηματοδοτούν το χρόνο. Τα ρολόγια VERSUS αποτελούν την επιτομή του στυλ, της ακρίβειας στη λεπτομέρεια, της άριστης κατασκευής και της απεικόνισης της μόδας στον καρπό της κάθε γυναίκας.

Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά ρολόγια VERSUS Versace στο Haritidis.gr και αποκτήστε τα με δωρεάν μεταφορικά ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και δείτε τα από κοντά.