Calvin Klein

Εμφάνιση Φίλτρων

45 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

45 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Τα ρολόγια Calvin Klein συνδυάζουν την τεχνογνωσία της μόδας με την τεχνογνωσία έμπειρων ωρολογοποιών που δημιουργούν μια σειρά ταυτόχρονα κομψή και λειτουργική. Η εταιρεία έχει βασικό στόχο την ποιότητα και παρέχει ποιοτικά ρολόγια εφ' όρου ζωής.

Η Calvin Klein ξεκίνησε το 1968 από τον επώνυμο ιδρυτή της, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε παλτά και φορέματα. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970 και του 1980 η μάρκα επέκτεινε τη γκάμα της για να συμπεριλάβει καλλυντικά, εσώρουχα και τζιν. Το 1997 ο ​​Calvin Klein επεκτάθηκε και στον κόσμο των ρολογιών, συνεργαζόμενος με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρολογιών στον κόσμο Swatch. Η πρώτη σειρά ρολογιών που κυκλοφόρησε ήταν εξαιρετικά δημοφιλής με ένα καθαρό και μοντέρνο στυλ που λάνσαρε την ιδέα του ρολογιού ως αξεσουάρ μόδα. Τα ρολόγια Calvin Klein έχτισαν γρήγορα τη φήμη ως ένα από τα πιο αξιόπιστα αξεσουάρ μόδας στην αγορά. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους διαθέτει μια ενεργητική, περιστασιακή και σέξι αισθητική, που συχνά βασίζεται σε unisex στοιχεία και με καθαρές, ελκυστικές γραμμές που τα κάνουν όλο και πιο αγαπημένα. Σήμερα η συλλογή Calvin Klein διαθέτει πάνω από 200 διαφορετικά ανδρικά και γυναικεία ρολόγια. Μινιμαλιστικά χωρίς να θυσιάζεται το στυλ ή η λειτουργία, τα ρολόγια Calvin Klein είναι επίσης εξαιρετικά προσιτά, καθιστώντας εύκολο να έχετε πολλά ρολόγια στη συλλογή σας για διαφορετικές εμφανίσεις και περιστάσεις. 

Η συλλογή ρολογιών Calvin Klein διαθέτει ξεχωριστή σχεδιαστική αισθητική που αντικατοπτρίζει πάντα το μινιμαλιστικό ήθος της μάρκας. Η Calvin Klein έχει επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στη δημιουργία ρολογιών υψηλής ποιότητας που διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με κομψά σχέδια.