Βαπτιση

Εμφάνιση Φίλτρων

1438 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

1438 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η Βάπτιση, αποτελεί ένα από τα 7 μυστήρια του Χριστιανισμού. Η λέξη «βάπτιση», προέρχεται ετυμολογικά από τη λέξη βάπτω που σημαίνει ”βυθίζω συχνά, καταδύω, βουτάω”. Η βάπτιση του νηπίου είναι το ιερό μυστήριο που χαρίζει στο παιδί τη λυτρωτική του χάρη και ο  βαπτιστικός σταυρός το σύμβολο-κόσμημα που θα το συνοδεύει σε όλη του τη ζωή. Ο βαπτιστικός σταυρός είναι κόσμημα με θρησκευτικό συμβολισμό. Αποτελεί σύμβολο της ένταξης του παιδιού στην χριστιανική πίστη καθώς και του δεσμού που δημιουργείτε με τον ανάδοχο.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως και στα φυσικά μας καταστήματα, θα βρείτε μια πολύ ευρεία συλλογή σταυρών βάπτισης για κορίτσια και αγόρια σε λευκό, κίτρινο ή ροζ χρυσό σε σχέδια κλασικά ή μοντέρνα με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες κατάλληλα για κάθε περίσταση. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μια πληθώρα ποιοτικών προϊόντων για κάθε σας ανάγκη και προτίμηση. Αποκτήστε τον βαπτιστικό σταυρό που αναζητούσατε με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς έναν οδηγό με μερικές χρήσιμες συμβουλές για νονούς και νονές!