Minimal

Show Filters

156 Products

Page
Set Ascending Direction
Show Filters

156 Products

Page
Set Ascending Direction

Η συλλογή Minimal περιλαμβάνει σταυρούς βάπτισης για αγόρι σε διαχρονικά, λιτά σχέδια με λουστρέ ή ματ επιφάνειες και χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Ένας τέτοιος σταυρός μπορεί να θεωρηθεί αυτόματα κλασικός καθώς είναι ένα κόσμημα που σίγουρα θα φορεθεί από το πνευματικό σας παιδί και στην ενήλικη ζωή του. Οι σταυροί  της συλλογής είναι κατασκευασμένοι από χρυσό 14 ή 18 καρατίων σε λευκό και κίτρινο χρυσό.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία Βάπτιση Αγοριού για να ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τους με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.