Diamond

Show Filters

189 Products

Page
Set Ascending Direction
Show Filters

189 Products

Page
Set Ascending Direction

Η συλλογή Diamond περιλαμβάνει minimal αλλά και ιδιαίτερους σταυρούς βάφτισης για κορίτσι κατασκευασμένους από χρυσό 18 καρατίων και διακοσμημένους με διαμάντια. Μοναδικές δημουργίες σε λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό που αποτελούν διαχρονικό κόσμημα που μπορεί να φορεθεί από κάθε κορίτσι αλλά και κάθε γυναίκα. Η σειρά περιλαμβάνει και σχέδια με συνδυασμό διαμαντιών και άλλων πολύτιμων ή ημιπολύτιμων λίθων όπως ρουμπίνια ή μαύρα διαμάντια. Τα περισσότερα σχέδια έχουν λεπτές ή ιδιαίτερες γραμμές και σχέδια που αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία Βάπτιση Κοριτσιού για να ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τους με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.