Economy

Show Filters

64 Products

Page
Set Ascending Direction
Show Filters

64 Products

Page
Set Ascending Direction

Αν αυτό που αναζητάτε είναι ένας κομψός σταυρός βάπτισης για κορίτσι αλλά ταυτόχρονα θέλετε να τον αποκτήσετε σε μια προσιτή τιμή, τότε στη σειρά Economy θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια κατασκευασμένοι από λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό 14 καρατίων με ζιρκόν σε προσιτές τιμές από 80€ έως 200€. Σε συνδυασμό με μια κλασική αλυσίδα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό κόσμημα κατάλληλο για κάθε γούστο. Η συλλογή περιλαμβάνει σχέδια κλασσικά και minimal αλλά και πιο μοντέρνες και εντυπωσιακές επιλογές.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία Βάπτιση Κοριτσιού για να ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τους με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.