Nomination

nomination-banner
Show Filters

499 Products

Page
Set Descending Direction
Show Filters

499 Products

Page
Set Descending Direction

Η ιστορία τους ξεκινά από το 1980 στη Φλωρεντία, το κέντρο της μόδας και της υψηλής ποιότητας χειροτεχνίας. Ο ιδρυτής της Nomination, Paolo Gensini, μεγάλωσε σε μια αγροτική κοινότητα και έχει ισχυρούς δεσμούς με τη γη και τις παραδόσεις της. Η εκτεταμένη εμπειρία του ως χρυσοχόος και μεταλλουργός, μαζί με μια έντονη διαίσθηση, τον οδήγησαν σε μια ιδέα που θα φέρει επανάσταση στη ζωή του, καθώς και στη βιομηχανία κοσμημάτων παγκοσμίως.

Ο Πάολο ήθελε να δημιουργήσει καινοτόμα κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και κοινωνικο-οικονομικό υπόβαθρο. Από αυτό το σημείο και μετά, ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν σύντομος.

Χάρη στη λαμπρή διαίσθηση του Paolo Gensini, το Composable γεννιέται: το σύνθετο βραχιόλι που μπορείτε να εξατομικεύσετε. Μεμονωμένοι σύνδεσμοι από ανοξείδωτο χάλυβα, διακοσμημένοι με χρυσά γράμματα, συνδέονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο μηχανισμό ελατηρίου. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτούς τους χρυσούς συνδέσμους με γράμματα για να δημιουργήσετε ένα βραχιόλι που να γράφει το όνομά σας.

Το Composable αντιπροσωπεύει το μέλλον και ενεργοποιεί μια καινοτομία στη βιομηχανία χρυσοχόων. Για πρώτη φορά, τα κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι αναγνωρίζονται ως σημαντικά και μοντέρνα σε προσιτή τιμή. Η Συλλογή Composable γίνεται αμέσως η ίδια η ουσία της εταιρείας, η οποία είναι βαπτισμένη με τον Λατινικό όρο "Nomination", που σημαίνει "to name".

Λίγο αργότερα, νέα σύμβολα και υλικά προστίθενται στην επιλογή συνδέσμων χρυσών γραμμάτων και το Composable γίνεται ένα πραγματικά ιδιαίτερο φυλαχτό καλής τύχης. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ενισχυμένος με χρυσό και ασήμι, σμάλτο και πολύτιμους λίθους, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για κάθε στυλ και περίσταση.

Η υποψηφιότητα δημιουργεί έναν νέο τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης της προσωπικότητάς σας μέσω γραμμάτων και συμβόλων που σας αντιπροσωπεύουν. Είναι μια ισχυρή γλώσσα η οποία, από την αρχή, ξεπερνά τα ιταλικά σύνορα και έχει αγαπηθεί ανά τον κόσμο.

Το μήνυμά σας εκφράζεται μέσα από νέες συλλογές και γραμμές που αντικατοπτρίζουν τις βασικές αξίες και ενσωματώνουν τον ιταλικό σχεδιασμό και τη χειροτεχνία, καθώς κατασκευάζεται στην Ιταλία. Αυτές οι καινοτόμες και πρωτότυπες δημιουργίες διερευνώνται σε εποχιακές γραμμές τόσο για καθημερινή χρήση του prêt-à-porter, όσο και για τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής.

 

Δείτε τον οδηγό μας που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε από την αρχή το δικό σας nomination βραχιόλι με προσωπικό χαρακτήρα.