Very Gavello

Show Filters

129 Products

Page
Set Descending Direction
Show Filters

129 Products

Page
Set Descending Direction

H εταιρεία Gavello μετράει τα χρόνια λειτουργίας της από 1982, όπου τότε ο Rinaldo Gavello ξεκίνησε να σχεδιάζει κοσμήματα στην Ιταλία. Πλέον η εταιρεία έχει περάσει στην κόρη του, Elisabetta Gavello, η οποία ταξίδεψε πολύ ανά τον κόσμο και εμπνεύστηκε από νέα σχήματα, υλικά και χρώματα. Τα κοσμήματα Very Gavello έχουν ένα αναγνωρίσιμο πλέον και καθαρό στυλ. Διατηρούν πάντα τις λιτές και minimal γραμμές αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό τους στυλ. Η έμπνευση της σχεδιάστριας προέρχεται κυρίως από τις 2 χώρες στις οποίες μοιράζει την ζωή της, την Ιταλία και την Ελλάδα. Όπως η ίδια έχει αναφέρει ο σκοπός της δουλειάς της είναι να φτιάχνει κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν πάντα και να δώσουν χαρά σε όποιον τα φοράει.

Τα πιο αναγνωρίσιμα σχέδια Very Gavello είναι το μάτι και ο σταυρός αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμη όπως η καρδιά, το σπαθί, το τετράφυλλο τριφύλλι κ.α. Τα κοσμήματα της συλλογής είναι κατασκευασμένα από χρυσό 9 καρατίων σε συνδυασμό με υλικά όπως ζιρκόν, διαμάντια, όνυχας και essenza. Η essenza είναι υλικό που θυμίζει το σμάλτο αλλά έχει μεγαλύτερη αντοχή. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται κυρίως είναι ο ροζ και ο λευκός χρυσός και η essenza σε μαύρη, λευκή, ροζ, μπλε και κόκκινη απόχρωση.

Στο κατάστημα Χαριτίδης θα βρείτε πλούσια συλλογή κοσμημάτων Very Gavello που περιλαμβάνει κολιέ με κορδόνια αλλά και αλυσίδες, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια.