Alternative Solitaire Rings

Show Filters

790 Products

Page
Set Ascending Direction
Show Filters

790 Products

Page
Set Ascending Direction

Το διαχρονικό μονόπετρο δαχτυλίδι είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής επιλογή για μία πρόταση γάμου αλλά πολύ συχνά τα νεαρά ζευγάρια αναζητούν κάτι διαφορετικό, κάτι που να ξεφεύγει από την κλασική του μορφή. Σίγουρα το κλασσικό μονόπετρο δεν αποτελεί μονόδρομο καθώς το σημαντικό είναι να βρείτε το δαχτυλίδι που εκφράζει εσάς αλλά πολύ περισσότερο την σύντροφο σας.

Οι επιλογές είναι δεκάδες όσες δηλαδή και οι διαφορετικές πέτρες και τα εντυπωσιακά χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές επιλογές είναι τα δαχτυλίδια με σμαράγδι, ζαφείρι, ρουμπίνι, άκουαμαρίνα, αμέθυστο και μαύρο διαμάντι. Πιο ιδιαίτερες επιλογές είναι δαχτυλίδια με ορυκτές πέτρες όπως η τουρμαλίνη, η γρανάδα, το τοπάζι ή ο μοργκανίτης. Η γκάμα είναι μεγάλη όχι μόνο στο είδος των ορυκτών πετρών αλλά και στο χρώμα και το σχήμα τους.

Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας μιά πέτρα με ακανόνιστο σχήμα ή ακόμα και σχήμα καρδιάς. Επίσης μπορείτε να βρείτε οικονομικές αλλά εντυπωσιακές επιλογές με δαχτυλίδια από χρυσό 14 καρατίων διακοσμημένα είτε με ορυκτές πέτρες είτε με ζιρκόν σε υπέροχα χρώματα.

Περισσότερα για την επιλογή του ιδανικού εναλλακτικού μονόπετρου μπορείτε να διαβάσετε εδώ!