Γαμος

Εμφάνιση Φίλτρων

4136 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  1. Δαχτυλίδι μισόβερο

    AS1190
    Τόσο χαμηλά όσο 970,00 €
  2. Μονόπετρο Δαχτυλίδι

    AS1170
    Τόσο χαμηλά όσο 1.750,00 €
  3. Δαχτυλίδι καρδιά

    20414
    Τόσο χαμηλά όσο 300,00 €
  4. Δαχτυλίδι Καρδιά

    ZH49400
    Τόσο χαμηλά όσο 100,00 €
Εμφάνιση Φίλτρων

4136 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Ανακαλύψτε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα γάμου σε υπέροχα σχέδια, διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, σε απίστευτες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Βρείτε το ιδανικό μονόπετρο δαχτυλίδι για να κάνετε την πρόταση γάμου όπως την ονειρεύεστε. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά μονόπετρα, διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους αλλά και μοντέρνες - εναλλακτικές δημιουργίες. Εάν δεν βρίσκετε αυτό που αναζητάτε, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το μονόπετρο σας, επιλέγοντας το διαμάντι και τον σκελετό που προτιμάτε.

Συνδυάστε το μονόπετρο σας με κομψά μισόβερα ή ολόβερα, σειρέ δαχτυλίδια.

Περιηγηθείτε μέσα στην τεράστια ποικιλία μας με εντυπωσιακά σχέδια από χειροποίητες βέρες, κατασκευασμένες από χρυσό 14 και 18 καρατίων και βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν και που θα σας συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή σας. Επιλέξτε λαμπερά στέφανα για τον γάμο σας, κατασκευασμένα από ασήμι.

Στα καταστήματα Χαριτίδης θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες εξολοκλήρου στο εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας και επιλέξτε κοσμήματα που θα προσθέσουν το κάτι παραπάνω στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.