JCou

Εμφάνιση Φίλτρων

75 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

75 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η εταιρία Jcou, διαθέτοντας μία πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της ωρολογοποιίας, παρουσιάζει τώρα τις νέες συλλογές κοσμημάτων, με πολύ ιδιαίτερα σχέδια που σίγουρα θα λατρέψετε. Τα κοσμήματα του συγκεκριμένου οίκου είναι κατασκευασμένα από ασήμι 925 και διαχωρίζονται σε 7 μοναδικές συλλογές:

Chains: Εναρμονίστε την εμφάνισή σας με την αυστηρή, αλλά εντυπωσιακή, νέα γυναικεία συλλογή κοσμημάτων από ασημί και χρυσά κοσμήματα με λεπτομέρειες και αλυσίδες, ιδανικά για να τα ταιριάξουν με το σύνολο της επιλογής σας!

Coins: Η συγκεκριμένη συλλογή διαθέτει 2 πλευρές! Sexy, oriental από τη μία πλευρά, σταθερή και τολμηρή από την άλλη. Διακριτικά και κομψά κοσμήματα, που μαγνητίζουν αμέσως τα βλέμματα.

Dots: Η νέα αυτή συλλογή περιλαμβάνει περίτεχνα σχέδια, με χαρακτηριστικό σχεδιασμό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Τα σχέδια αυτά θα τα βρείτε σε ασημί και χρυσό χρώμα, με επιροδίωση ή επιμετάλλωση χρυσού 14Κ, αντίστοιχα.

Queen's: H βασίλισσα πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Έτσι η νέα συλλογή Jcou, ήρθε για να τις κλέψει και από εσάς! Είναι φτιαγμένη από 925 ασήμι με επιμετάλλωση 14Κ χρυσού και ζιργκόν πέτρες. Επιλέξτε ανάμεσα σε δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια σε χρυσό ή ασημί χρώμα!

Rainbow: Το ουράνιο τόξο πάντα εμφανίζεται μετά από μία καταιγίδα. Για αυτό έρχεται η νέα πολύχρωμη συλλογή Jcou για να φωτίσει και να χρωματίσει τις μέρες σας. Χρωματιστές ζιργκόν πέτρες και ασήμι 925, με επιμετάλλωση 14Κ χρυσού, που φτιάχνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Round Minimal: Ο συνδυασμός του απλού και το μοντέρνου, δίνει το top αποτέλεσμα στα σχέδια της υπέροχης αυτής συλλογής. Εδώ θα βρείτε όλες τις κατηγορίες κοσμημάτων, φτιαγμένα από ασήμι 925 με επιμετάλλωση 14Κ χρυσού, σε χρώμα rose gold και χρυσό, σε συνδυασμό με ζιργκόν πέτρες!

Sun & Moon: Ο ήλιος και η σελήνη εμφανίζονται μαζί σε αυτή την εντυπωσιακή συλλογή, η οποία ήρθε να γεμίσει τις μέρες σας, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Οι ευδιάκριτες λεπτομέριες, όπως το μπλε σμάλτο για τη σελήνη και οι λευκές πέτρες ζιργκόν του ήλιου, προσδίδουν αντίστοιχα ευαισθησία και λάμψη που συνδυάζονται άψογα με την χρυσή επιμετάλωση 14Κ.