Παιδικές παραμάνες

Εμφάνιση Φίλτρων

202 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

202 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Οι παιδικές παραμάνες αποτελούν ένα από τα πιο κλασσικά κοσμήματα που επιλέγουν οι συγγενείς να προσφέρουν ως δώρο για τα νεογέννητα παιδιά των κοντινών τους προσώπων. Οι παραμάνες για νεογέννητα επιλέγονται ως φυλαχτό για το μωρό, ενώ συνήθως συνδυάζονται και με διάφορα άλλα κρεμαστά στοιχεία.

Οι παιδικές παραμάνες τοποθετούνται παραδοσιακά στα ρούχα, το μαξιλάρι ή το καρότσι του νεογέννητου για να κρατήσουν μακριά την κακή αύρα και να φέρουν καλή τύχη. Στο eshop μας μπορείτε να βρείτε διαφορετικά σχέδια για κορίτσι, αγόρι ή ακόμα και unisex σε περίπτωση που το μωρό δεν έχει γεννηθεί και δεν γνωρίζετε το φύλο ακόμα.

Οι παραμάνες μας είναι κατασκευασμένες από χρυσό 14 καρατίων σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό και ροζ χρυσό χρώμα αλλά και σε διχρωμία. Φέρουν διάφορα κρεμαστά όπως φυλαχτά, ματάκια, κορώνες, κωνσταντινάτα, σταυρουδάκια και πολλά χαριτωμένα παιδικά σχέδια, ενώ άλλες συνοδεύονται από χρωματιστές πέτρες, ζιργκόν και διακοσμητικά στοιχεία από σμάλτο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτός από το κλασικό σχέδιο παραμάνας, μπορείτε να διαλέξετε και μοντέρνες παραμάνες σε σχήμα καρδιάς, πεταλούδας ή κορώνας, αλλά και ακόμη πιο περίτεχνα όπως μπιμπερό, καραβι, αστερι ή μονόκερο.

Οι χρυσές παραμάνες της συλλογής μας είναι επιλεγμένες και κατασκευασμένες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικό και εντυπωσιακό και να μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ όμορφο δώρο στη γέννηση του μωρού, είτε από τον παππού και την γιαγιά ή από οποιονδήποτε άλλο συγγενή ή φίλο.

Όλες οι παραμάνες μας για νεογέννητα αποστέλλονται σε μια πολυτελή συσκευασία δώρου με κουτί και σακούλα, ακριβώς όπως θα το παραλαμβάνατε από τα φυσικά μας καταστήματα. Μαζί με αυτά παραλαμβάνεται και γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της παραμάνας που επιλέξατε. Διατηρούμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο χρυσοχοΐας στην Θεσσαλονίκη ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και τα πρότυπα ποιότητας.

Στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για το νεογέννητο κοριτσάκι ή αγοράκι, για βάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη ιδιαίτερη στιγμή. Και μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν πρόκειται για δώρο της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να παραλάβετε τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.