Κοσμηματα

Εμφάνιση Φίλτρων

10000 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

10000 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του. Τα κοσμήματα είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια, αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού. Η ιστορία του χρυσού, που ανάγεται πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια, έχει αποδείξει το δεσποτικό χαρακτήρα αυτού του πολύτιμου μετάλλου στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έχει κοσμήσει σύμβολα θεών, αυτοκράτορες και φυσικά μοναδικές προσωπικές στιγμές.

Οι λάτρεις της πολυτέλειας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τις μοναδικές συλλογές χρυσών κοσμημάτων της Επωνυμίας Χαριτίδης. Μοναδικές δημιουργίες χρυσού 14 ή 18 καρατίων, αλλά και πολύτιμων λίθων με Διαμάντι, Ρουμπίνι, Σμαράγδι, Μαργαριτάρι, Ζαφείρι κ.α. H κάθε γυναίκα είναι μοναδική και επιλέγει να εκφράζει το στυλ της με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Η φιλοσοφία του Κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης είναι να δημιουργεί κομψοτεχνήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες!

Εντυπωσιάστε με τις χαρακτηριστικές δημιουργίες μας, χάρη στη σχεδιαστική αρτιότητα και τεχνογνωσία επεξεργασίας των μετάλλων και των πολύτιμων λίθων που μας διακατέχει. Η μεγάλη μας συλλογή η οποία αποτελείται τόσο από διαχρονικά όσο από χρυσά κοσμήματα που ακολουθούν τα νέα πρότυπα μόδας, θα ικανοποιήσει κάθε γούστο καθώς είναι προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και στυλ.

Το κοσμηματοπωλείο μας διακρίνεται ως ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα στην Ελλάδα, με πλήρεις συλλογές από γυναικεία, αντρικά, παιδικά αλλά και unisex χρυσά κοσμήματα που ζωντανεύουν μνήμες από χρυσωμένα μυστικά διάσημων δημιουργών. Δαχτυλίδια, κολιέ, κωσταντινάτα, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μανικετόκουμπα και άλλα αξεσουάρ είναι μερικά από τα είδη μας στην κατηγορία κοσμημάτων που θα σας ενθουσιάσουν.

Το κοσμηματοπωλείο μας έχει παράδοση στην εξυπηρέτηση της "υψηλών απαιτήσεων" γυναικείας αγοράς, ειδικότερα με χρυσά κοσμήματα πολύτιμων λίθων και κυρίως διαμάντια αλλά και του "εκλεπτυσμένου άνδρα". Διατηρούμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο χρυσοχοίας στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και πρότυπα ποιότητας.

Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα επιλέγοντας γυναικεία κοσμήματα ή κοσμήματα για τον άνδρα σε προνομιακές τιμές, με άμεση αποστολή (αυθημερόν για αγορές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες) και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.